ZABORAVIO JE NA POLO

'Zajahao' na valu: Princ Harry u Americi je pronašao novu ljubav

18.10.2024 u 20:06

Bionic
Reading

Društvenim mrežama proširila se snimka princa Harryja u izdanju kakvom ga do sada nismo imali prilike viđati. Dok je za života u Londonu uživao u polu, u Los Angelesu se zaljubio u surfanje. A da mu uistinu dobro ide, vidi se i u priloženom videu

Da mu dobro ide gotovo svaki sport, kojeg se 'uhvati', potvrdilo se u najnovijoj snimci princa Harryja koja se nevjerojatnom brzinom proširila društvenim mrežama.

Iako je za života u Londonu često s bratom igrao polo, u Americi se zaljubio u surfanje i u tome je poprilično uspješan. Kako se vidi na snimci, koju je snimio profesionalni surfer Raiman Van Bastolaer, vojvoda od Sussexa isprobao je surfanje i uspješno se održao na valu nekoliko minuta.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Ipak, za ovu prigodu valove nije 'lovio' po oceanu, već u umjetno napravljenom prostoru u Leemoreu, udaljenom stotinama kilometara od mora.

Mjesto gdje je Harry učio surfati idealno je upravo za početnike jer se u kontroliranim uvjetima može savršeno naučiti 'jahati na valovima'.

Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: INSTAGRAM / Planet / Profimedia

Inače, za ovu novu ljubav najzaslužnija je Meghan Markle koja je Harryju za 36. rođendan poklonila upravo satove surfanja.