SADA I TO ZNAMO

Princ Harry napravio iznimku i otkrio po čemu je malena Lilibet slična mami Meghan

10.10.2024 u 15:17

Bionic
Reading

Iako su davno Meghan Markle i princ Harry donijeli odluku kako će svoju djecu, koliko god to mogu, držati podalje od znatiželjne javnosti, mlađi sin kralja Charlesa sada je napravio iznimku i pohvalio se svojim malim nasljednicima

Tijekom sudjelovanja na dodjeli nagrada WellChild u Londonu 40-godišnji princ Harry napravio je iznimku i okupljenima otkrio detalje o svojoj djeci.

Tako je, između ostaloga, otkrio kako je princeza Lilibet od svoje majke Meghan Markle naslijedila gustu kosu, a ona joj je sada toliko duga da 'gotovo može i sjediti na njoj'.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

'Archie i Lili su blagoslovljeni majčinom gustom kosom... neće proći još dugo do trenutka kada će moći sjesti na nju', rekao je sudionicima dodjele princ Harry.

Iako Lilibet možda i ima gustu kosu na mamu, nije naslijedila i boju kose. Lilibet je plavuša, dok je Archie, kao i otac mu, riđokos.

  • +6
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Otkrio je i kako je upravo 'njegova divna supruga' Meghan ona koja 'drži obitelj na okupu', brinući o njihovo dvoje djece, ali i psima koji, kako je otkrio, 'nisu baš dresirani'.

Dok je Harry bio na petnaestodnevnom solo putovanju po New Yorku, Londonu i Lesotu, Meghan Markle ostala je kod kuće s petogodišnjim Archiejem i trogodišnjom Lilibet.