pokazali su se

Pala i prva zajednička fotografija: Petar Grašo objavio fotografiju s djevojkom Hanom Huljić

03.11.2021 u 15:01

Bionic
Reading

Već se tjednima priča o novoj vezi našeg pjevača i najmlađe članice glazbene obitelji Huljić. Već se nagađalo da je u drugom stanju, gdje žive skupa, a sad je osvanula i njihova fotografija na Grašinom profilu na društvenoj mreži

Petar Grašo je objavio crno-bijelu fotografiju na kojoj s osmjehom od uha do uha pozira s Hanom, a pored objave je napisao samo 'Ljubav', uz emotikon srca.

Sudeći prema komentarima obožavatelji im se dive i podržavaju ih. 'Prelijep par, puno sreće', 'Osmjeh govori sve', 'Kako su slatki!', 'Preslatki... ljubav je to', 'Sretno vam bilo od srca', 'Tu ljubav stanuje', među ostalim su poručili sretnom paru.

Podsjetimo, javnost je početkom listopada iznenadila vijest da su njih dvoje novi par na glazbenoj sceni. Nakon što su se u medijima pojavili napisi o tome da je kći Vjekoslave i Tončija Huljića trudna, dobili smo komentar od Petra Graše. 'Prvi put čujem za to', rekao je kroz smijeh za tportal i dodao: 'Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ova nije istinita! Tim više što je Tonči Huljić, moj sadašnji punac, otkako je napisao 'Misu', postao još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka', kroz gromki smijeh završio je Petar te je tom izjavom napokon progovorio o onome o čemu se govori posljednjih dana.

  • +7
Hana Huljić i Petar Grašo Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX