15. kolovoza

Pipsi, Letu štuke i Jonathan na pulskom Kaštelu

04.06.2024 u 13:35

Bionic
Reading

Kaštel, Pula // četvrtak, 15. kolovoza 2024.

PipsChips&Videoclips, Letu štuke i Jonathan stižu na pulski Kaštel u četvrtak 15. kolovoza 2024, a tri koncerta donose cjelovečernji rock spektakl u špici sezone.

PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS - SSND (official video) Izvor: Društvene mreže

Kao jedan od najvažnijih zagrebačkih rock bendova u povijesti, Pipsi su odgojili generacije fanova. I na ovaj susret donijet će dugačak set najvećih hitova iz karijere, te predstaviti jedan od najboljih prošlogodišnjih domaćih albuma ‘Vesna'. Od koncerta na stadionu Šalata o kojem se još uvijek priča, do rasprodane petodnevne rezidenture u klubu Sax, Pipsi su sjajan niz nastavili listama najboljih godišnjih izdanja s ‘Vesnom', čak pet Rock&Off nominacija i kao i onom za Porina u kategoriji Najboljeg rock albuma. U Puli će pokazati zašto su koncertno jedan od najtraženijih bendova.

Letu Štuke | Topla voda - official video (2019) HD Izvor: Društvene mreže

Pridružuju im se Letu štuke, sarajevski bend predvođen Dinom Šaranom, jednim od najutjecajnijih pop rock autora ovih prostora. Ovaj bend već je s prvim albumom ‘Letu štuke' stvorio hitove poput ‘Minimalizam', ‘Šutiš' i ‘Mjesto za dvoje'. Sljedeći albumi ‘Proteini i ugljikohidrati', ‘Brojevi računa' i novi ‘Topla voda', koji je uslijedio nakon sedam godina studijske tišine, potvrdili su njihov utjecaj, prepoznatljiv integritet i dozu kompleksnosti. Bend donosi svoje bezvremenske hitove i presjek karijere.

Jonathan - Coming On Hard (Official Video) Izvor: Društvene mreže

Nastupit će i riječki Jonathan koji su se probili među koncertno najjače bendove regije. To su potvrdili i nastupima u većini najvažnijih klubova i festivala, svirkama uz Editors i Killers, ali i američkom klupskom turnejom započetom na SXSW-u. Titulu jednog od najboljih live bendova zacementirali su ‘Rock&Off' nagradom za najboljeg koncertnog izvođača, a redovito imaju i rasprodana vinilna reizdanja starih albuma. Jonathan u Pulu dolazi na krilima novog i izuzetno hvaljenog albuma ‘Everyone Else Is Ok', a prvi je to uradak nakon čak šest godina i dvostrukog izdanja ‘To Love / To Hold' iz 2018.

Ulaznice su u prodaji od srijede, 5. lipnja, od 9:00 sati po early bird cijeni od 16 eura. Ta cijena će vrijediti do 15. srpnja, a dan nakon, 16. srpnja, cijena ulaznice se penje na 19 eura. Na dan koncerta će za ulaznicu trebati izdvojiti 22 eura. Ulaznice su dostupne ​​u sustavu Eventima i na svim njihovim prodajnim mjestima.