DAVIS CUP

Podrška s tribina: Kolinda Grabar-Kitarović ponovno u dresu bodrila tenisače

24.11.2018 u 18:42

Bionic
Reading

Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović drugog dana Davis Cupa bodrila je tenisače Ivana Dodiga i Matu Pavića u dvoboju protiv Francuza Pierre-Huguesa Herberta i Nicolasa Mahuta

Napeti je teniski susret parova s tribina pratila i predsjednica koja je kao strastvena navijačica odjenula crveno-bijeli dres u znak podrške našem tenisačkom dvojcu.

Predsjednica Grabar-Kitarović bodrila je naše tenisače koji na kraju nisu imali sreće. Francuski dvojac porazio je par Dodig-Pavić sa 6:4, 6:4, 3:6, 7:6 (3) za tri sata i 38 minuta.

  • +17
Finale Davis Cupa, Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut - Ivan Dodig i Mate Pavić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Pobjednika posljednjeg izdanja Davis Cupa u formatu koji odlazi u povijest doznat ćemo u nedjelju 25. studenoga.

Inače, predsjednica RH je i jučer bila na tribinama bodreći Bornu Čorića i Marina Čilića koji su jučer porazili svoje protivnike Chardyja i Tsongu s rezultatom 3:0.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na finalu Davis Cupa Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic

Kako je ranije objavljeno, predsjednica je na finale Davis Cupa, koje se održava u francuskom gradu Lilleu, doputovala privatno te sama snosi troškove putovanja i smještaja.

Grabar-Kitarović je jučerašnji meč pratila u društvu predsjednice Hrvatskog teniskog saveza Nikoline Babić i ministra Gorana Marića, a predsjedničin dress code bio je nešto ležerniji nego inače.

Ispod klasičnog crnog sakoa i poslovnih hlača predsjednica je nosila dres hrvatske reprezentacije, a stajling je začinila i navijačkim šalom, dok je kosu odlučila nositi podignutu u nisku punđu.