morsko izdanje

Pogled na Sanju Vejnović zaustavlja dah: Svi su primijetili njezinu liniju u badiću

19.08.2024 u 14:53

Bionic
Reading

Početkom kolovoza naša glumačka diva se spustila u morske krajeve na odmor. Prije toga je Sanja Vejnović mjesecima snimala film 'Kuća' redateljice Tanje Brzaković, a dovršila je i novu kuharicu

Sanja Vejnović nedavno je pokazala dijelić slavlja svog 63. rođendana, a sada se na društvenoj mreži pohvalila fotografijom s ugodnog odmora.

Uvijek sjajna figura

Nije poznato na kojoj lokaciji se točno opušta, a kako izgledaju takvi trenutci u njezinoj slučaju dočarala je svima uz opis 'plutanje'. Može se vidjeti njezina super linija budući da se ispružila na površini bazen u tamnoplavom, jednodijelnom kupaćem kostimu s printom voća.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Prizor je prikupio velik broj komentara. Mnogi se dive njezinom mladolikom izgledom, pa nikad ne bi rekli da je prešla 60. 'Noge su joj tako lijepe', 'Tko kaže da je ljepota prolazna', 'Gospođa i po', 'Uvjek lijepa i zgodna žena', pisali su joj odmah muški, ali i brojni ženski pratitelji.

Nakon velikog uspjeha kuharice 'Iz moje kuhinje, s ljubavlju', glumica je najavila svoje novo slasno izdanje. Ovog puta bit će to knjiga samo s desertima. Bit će ih više od 150, a izlazi ove jeseni.

MLADOLIKA GLUMICA

Sanja Vejnović plijenila elegancijom u chic odijelu i laskavim cipelama

Pogledaj galeriju