stormi webster

Pogledajte dizajnersku kolekciju iz ormara četverogodišnje kćerke Kylie Jenner

16.07.2022 u 19:41

Bionic
Reading

Stormi Webster ima tek četiri godine, ali garderobu iz snova. Njezina mama sve prenosi na TikToku

Stormi Webster ima tek četiri godine, ali garderobu iz snova. Kylie Jenner omogućila je svojih 42 milijuna TikTok pratitelja u srijedu da zavire u dizajnerski prepun ormar svoje četverogodišnje kćeri.

Dok je pokazivala nekoliko "omiljenih mjesta u dječjoj sobi", Kylie Jenner je svojim pratiteljima dala i uvid u izbor dječjih ljetnih haljina - sve su bile uredno složene na ružičastim baršunastim vješalicama - kao i pogled na njezinu kolekciju modnih dodataka.

@kyliejenner my favorite spaces in my kid’s rooms + new @kyliebaby ♬ original sound - Kylie Jenner

Među Storminim brojnim cipelama nalazi se nekoliko Guccijevih, uključujući sandale s logotipom Gucci u duginim bojama (590 USD), kao i one karirane (500 USD) te šlape za na bazen (390 USD). Mala Stormi je također ponosna vlasnica dva para kaubojskih čizama, uključujući jednostavne bijele čizme i par ružičastih čizama ukrašenih njezinim inicijalima.

Na gornjoj polici Stormi, kako se može vidjeti u TikTok videu, stoji i nekoliko pokrivala za glavu - uključujući ružičasti Prada šešir (675 USD) i krzneni Fendi vizir (393 USD). Tu je i odbojkaška lopta Louis Vuitton vrijedna 2650 dolara.

"Svačiji ormar iz snova", komentirao je jedan TikTok pratitelj Kylie Jenner.