simpatična gesta

Pogledajte reakciju Justina Timberlakea kad je u publici ugledao Anu Ivanović

23.08.2024 u 19:23

Bionic
Reading

Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger maksimalno koriste ljeto za uživanje u raznim destinacijama i događajima vole odlaziti na koncerte omiljenih izvođača. Nedavno su bili na nastupu od Adele u Munchenu, a ovih dana su bili i na koncertu američkog pjevača

Koncerti su na listi provoda Ane Ivanović i Bastiana Schweinsteigera. Na onom Justina Timberlakea doživjeli su ovacije kad je slavni pjevač prišao da se pozdravi s poznatim parom.

Raznježila se

Kada ih je ugledao u publici, Justin je isprva pružio ruku samo Bastianu, što je izazvalo ovacije i oduševljenje publike. No pozdrav slavnoj tenisačici je izostao. Spretni pjevač je nakon nekoliko trenutaka 'popravio situaciju'.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Dok je godao pozornicom okrenuo se prema njoj i napravio potez rukom imitirajući teniski zamah čime joj je odao počast izmamivši osmijeh.

Ana je snimku pokazala na svom Instagram profilu i zahvalila se pjevaču na 'prelijepoj večeri'. Ranije je svojim pratiteljima pokazala svoju playlistu omiljenih izvođača. Od izvođača koje voli našao se Eric Clapton, Lady Gaga, Shakira, Coldplay i mnogi drugi.

UŽIVAJU S DJECOM

[FOTO] Obiteljska idila Ane Ivanović i Bastiana Schweinsteigera u gradu koji za njih ima posebno značenje

Pogledaj galeriju