ONI SU MU NAJVAŽNIJI

Pokazao i istetovirani torzo: Luka Nižetić objavio jednu od rijetkih fotografija s roditeljima; obožavatelji se ne mogu odlučiti kome više sliči

22.09.2020 u 14:03

Bionic
Reading

Za mnoge ljeto još nije gotovo, a neke domaće zvijezde svakodnevno časte fanove svojim fotografijama s morskih destinacija. Među njima je i Luka Nižetić koji je uspješno zatvorio sezonu u svom restoranu Fabrika na Visu, a sad zasluženo odmara u društvu svojih najmilijih

Mišićavi šarmer koji uzdahe mami svojim tetovažama, a nekoć momak s kapicom na glavi koji se na Dori 2003. godine predstavio široj javnosti, ne skriva privrženost i ponos na svoje roditelje, koji su mu najveća podrška na putu uspjeha.

S roditeljima i sestrom Petrom, koja još uvijek s obitelji boravi u Hrvatskoj, što je Luka Nižetić otkrio na Instagram Storyju pokazao je kako su guštali u Brnazama, kraju Petrinog supruga Frane Mastelića.

View this post on Instagram

Na koga sam? Na Mila ili na Tamaru? 😎

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic) on

'Na koga sam? Na Mila ili na Tamaru?', pitao je svoje fanove objavivši na svom profilu na Instagramu fotografiju s roditeljima, Tamarom i Milom Nižetićem. Fanovi za sada najviše kažu kako je Luka više na oca, dok je nekolicina rekla da ipak sliči majci ili da je pak 'savršeni miks' oba roditelja.

Upravo su majka i otac najzaslužniji za njegovu karijeru. Već u njegovom ranom djetinjstvu primijetili kako njihova sina ne zanima ništa drugo osim glazbe, pa su ga na prvo glazbeno školovanje poslali kod časnih sestara kod kojih je pohađao sate klavira. Uskoro je krenuo i na sate pjevanja, a upoznao se i sa osnovama skladanja glazbe. Danas je jedan od najpoznatijih i najsimpatičnijih glazbenika domaće scene.

View this post on Instagram

Ko kaže da je lito gotovo? 😎

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic) on