S KRAJA OSAMDESETIH

Poput glumca: Duško Ćurlić pokazao kakav je zgodan frajer bio u mladim danima, a fanovi ga usporedili s Jamesom Deanom

05.09.2019 u 11:47

Bionic
Reading

Omiljeno televizijsko lice je uhvatila nostalgija pa se opet odlučio prisjetiti svojih mlađih dana. Na svojim profilima na društvenim mrežama Duško Ćurlić je podijelio crno bijelu fotografiju za koju je dobio samo komplimente

Nesuđeni glumac, koji se tijekom 25 godina karijere pokazao kao jedan od glavnih aduta uspjeha kod publike svojom novom objavom na Facebooku i Instagramu, oduševio je svoje pratitelje koji su mu poručili da je bio i 'ostao faca' te da nalikuje američkoj hollywoodskoj zvijezdi James Deanom. Bilo je i onih kojima poznati voditelj sliči na Matta Damona te neprežaljenog kraja funka, Dinu Dvornika.

'Prije 30 i neku godinu. Kraj 80-tih. Odgovore niti danas ne znam', napisao je Duško pored crno bijelih fotografija snimljenih u ulici Pod zidom.

'Uvijek pamtimo samo lijepe stvari. Nostalgija je fenomenalna stvar i bez nje smo ništa', ranije je izjavio Duško. 'Ples sa zvijezdama', 'Zvijezde pjevaju', 'Maestro' i 'Zborovi', 'A strana' tek su neke od brojnih, prepoznatljivijih emisija koje je vodio i s kojima je osvojio i osvaja srca gledatelja.