Opa!

Postaje ozbiljno: Taylor Swift i Travis Kelce spremni za najveći korak u vezi

02.01.2024 u 20:36

Bionic
Reading

Nagrađivana pjevačica Taylor Swift i njezin dečko Travis Kelce zaljubljeni su preko ušiju. A da je njihova veza itekako ozbiljna, potvrđuju i sve glasnija šuškanja i ulasku u bračnu luku

Pjevačica Taylor Swift mogla bi se udati za svog za dečka Travisa Kelcea, 32-godišnjeg igrača NFL lige i to prije kraja godine, a u tim predviđanja čak se spominje mogućnost da zaljubljeni par zasnuje obitelj.

Zaljubljeni par vezu je počeo u rujnu prošle godine, a od tada su često viđani zajedno, a neki obožavatelji čak misle da je Travid Taylor ljubav izjavio na samo Silvestrovo. Taylor je pak prisustvovala na nekoliko utakmica Kansas City Chiefsa u NFL-u, a Travis je odletio u Argentinu kako bi gledao Taylor na koncertu u sklopu njezine Eras turneje.

Prije nego što je hodala s Travisom, Taylor je šest godina bila u vezi s glumcem Joeom Alwynom, apar je prekinuo u travnju 2023. Protekla godina je bila vrlo značajna za Taylor, a pjevačica, autorica hita 'Shake It Off', osvojila je VMA i postala prva umjetnica ikada koja je imala pet albuma na Billboardovoj top deset ljestvici. Uz to, njezina Eras turneja bila je rasprodana diljem svijeta. Ipak, čini se da bi 2024. za Taylor mogla biti još veća godina.

  • +3
Taylor Swift na utakmici Izvor: Profimedia / Autor: Kansas City Star/TNS/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kako Taylorina karijera napreduje sve više, a njezina turneja donosi milijune, čini se da uzlaznom putanjom ide i njezin ljubavni život. Časopis Closer piše kako bi se Taylor za Travisa mogla udati ove godine. 'Jako su zaljubljeni, imaju zdravu vezu i postoji beskrajno povjerenje u oba smjera. Čim se vjenčaju, čut ćemo za trudnoću, moguće prije kraj godine,' navodi časopis.

Ta predviđanja dolaze u trenutku kada su Travis i Taylor dijelili romantični trenutak u novogodišnjoj noći dok su se ljubili na plesnom podiju dok je sat otkucavao ponoć. U videu koji kruži platformom društvenih medija X, koja je prije bila poznata kao Twitter, može se vidjeti kako igrač Kansas City Chiefsa grli svoju djevojku dok plešu u prepunoj prostoriji.

Iako njihova veza traje tek četiri mjeseca, smatra se da je jako ozbiljna, a Taylor i Travis vodili su već 'duboke razgovore' o tome kamo njihova veza ide. Insajder je za US Weekly u prosincu rekao: 'Kad fizički ne mogu biti zajedno, neprestano si šalju poruke, zovu i na FaceTime. Taylorina veza s Travisom je kao ništa što je do sada doživjela. Brzo je postala ozbiljna, a Taylor je to s ponosno pokazivala.'