NOVA ŽENSKA PRIČA

Poznati očevi progovorit će bez zadrške o svojim sinovima

03.06.2024 u 10:58

Bionic
Reading

Voditeljica, komičarka i spisateljica Marijana Perinić će u šestoj ovogodišnjoj epizodi popularnog talk-showa Ženska priča, i to na temu Tate i sinovi, ugostiti pjevača Davora Gobca i televizijske voditelje Tomislava Jelinčića i Franu Ridjana

Nakon Gorana Milića, Andrije Jarka, Davora Bilmana, Duška Ćurlića i mnogih drugih, u klub Sax stižu nam dobro znana lica s malih ekrana, a u kojem će, na temu Tate i sinovi, progovoriti Davor Gobac, Tomislav Jelinčić i Frano Ridjan.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u klubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22, Zagreb), u srijedu 05. lipnja 2024 u 20 sati, a sav prihod od ulaznica donirat će se Hrvatskom forumu protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

  • +3
Davor Gobac Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL

Na samoj večeri, koja je jako dobro posjećena tematiziraju se razna životna područja, ali na zabavan i opušten način, uz interakciju publike koja gostima postavlja pitanja. Otvorene i iskrene priče javnih osoba su garancija uspjeha Ženske priče i 'mjesta više' koje se traži iz mjeseca u mjesec.