obitelj na mukama

Poznato je kako Kate Middleton održava kontakt s Georgeom, Charlotte i Louisom dok je u bolnici

23.01.2024 u 12:05

Bionic
Reading

Princeza od Walesa operirala je abdomen u londonskoj klinici, a provest će još koji dan u bolnici The London Clinic prije nego što ode u Adelaide Cottage u Windsoru kako bi se oporavila

Kate Middleton koja je operirana prošli utorak, još nije mogla vidjeti svoju djecu princa Georgea (10), princezu Charlotte (8) i princa Louisa (5). Najranije se očekuje da će bolnicu napustiti ovog četvrtka.

Navodno princeza održava kontakt sa svojom mališanima putem FaceTimea dok princ William drži sve pod kontrolom u Adelaide Cottageu, obiteljskoj kući na imanju Windsor.

  • +7
Kate Middleton s djecom Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Kate voli FaceTiming s djecom kada boravi u inozemstvu pa sam siguran da će biti u redovitom kontaktu na taj način dok je u bolnici, rekala je za HELLO! rekla je Emily Nash. 'Ona voli imati svoju obitelj oko sebe pa će se veseliti povratku kući i maženju s djecom. I William i Kate vrlo su praktični roditelji - vode djecu u školu, posjećuju utakmice i koncerte te se trude biti kod kuće prije spavanja koliko god mogu. Dok je Kate u bolnici, William će kod kuće održavati stvari normalnijima kako je god moguće.'

na božićnom koncertu

Prinčevi George i Louis te preslatka princeza Charlotte opet ukrali svu pozornost

Pogledaj galeriju

Prošlog je tjedna Kensingtonska palača objavila da će Kate ostati u bolnici deset do 14 dana prije nego što se vrati kući. Malo je vjerojatno da će se vratiti javnim dužnostima prije Uskrsa. Ispričala svojim dobrotvornim organizacijama i onima koji su bili uključeni u bilo kakve neposredne angažmane koje je bila prisiljena otkazati zbog boravka u bolnici. The Sunday Timesu tvrdi da će princeza nastaviti raditi tijekom oporavka, održavajući kontakt s nekim od svojih dobrotvornih udruga. Posebno će pomno paziti na svoju kampanju Shaping Us.

Kraljevski par se može osloniti i na pomoć dječje dadilje. Španjolka Maria Teresa Turrion Borrallo više ne živi s obitelji, ali je stalna pomoć, kao i Kateini roditelji Carole i Michael Middleton, koji žive u Buckleburyu oko 40 minuta udaljenih od njih.