ECIJA OJDANIĆ

'Predivna': Zvijezda 'Kumova' oduševila brojne obožavatelje zavodljivim lookom

15.09.2024 u 20:53

Bionic
Reading

Naša poznata glumica Ecija Ojdanić, osnivačica kazališta Moruzgva koju gledatelji mogu pratiti u seriji 'Kumovi', svoju je figuru dovela do savršenstva što je pokazala i na svom Instagram profilu

Ecija redovito komunicira sa svojim brojnim obožavateljima na društvenim mrežama, a njezina je najnovija objava izazvala samo pozitivne reakcije.

Naša omiljena glumica koja u seriji 'Kumovi' glumi Mirjanu Bogdan, okretnu i komunikativnu Zlatanovu majku i bivšu Aljošinu djevojku iz mladih dana koja nikome ne polaže račune, pozirala je u zavidljivoj crvenoj večernjoj haljini maxi duljine s velikim rasporkom i detaljima od čipke. Ovaj elegantni look zaokružila je kosom podignutom u punđu i zlatnim sandalama.

Glamurozna kreacija sve je oduševila pa na komplimente nije trebalo dugo čekati.

'Filter nije potreban. Samo dobar razlog za zabavu, dobro društvo i lijepu haljinu iz CV-a', poručila je Ecija pored fotografije, a pratitelji su je zasuli pohvalama.

velika proslava

Nema tko se nije pojavio: Poznati pohrlili na modnu reviju ELFS-a

Pogledaj galeriju

'Predivna', 'Kako si lijepa, 'Lipa', 'Wow', hvalili su našu poznatu glumicu brojni obožavatelji

Inače, Ecija se nedavno pohvalila i da je njezina 19-godišnja kćer Cvita upisala fakultet u Amsterdamu.

'Cvitaj, rasti i leti pupoljčiću naš predivni. Neka ti cijeli svijet bude igralište, a naš dom sigurna luka i baza. Baš je uzbudljivo biti tvoja pratnja, promatrač i podrška', poručila joj je ponosna mama u jednoj od ranijih objava.