SRETNA I ISPUNJENA

Proživljava svoje najsretnije dane: Cameron Diaz ne krije koliko joj godi majčinstvo

17.07.2020 u 14:53

Bionic
Reading

Godinama je glumu stavljala na prvo mjesto te postala jedna od najtraženijih u Hollywoodu, no onda je shvatila da je sve to zapravo nimalo ne ispunjava. Sreću je pronašla tek uz supruga Benjija Maddena, a kao kruna svega došla je nedavno kćerkica Raddix

Slavna 47-godišnja glumica Cameron Diaz progovorila je u svom posljednjem intervjuu, koji je zapravo prava rijetkost budući da posljednjih godina izbjegava susrete s medijima, sve o svojoj novoj životnoj ulozi u kojoj naprosto uživa.

Zgodna Amerikanka koju pamtimo iz filmova kao što su 'Charlijevi anđeli', 'Nebo boje vanilije' ili 'Loša učiteljica' kazala je da ju je majčinstvo ispunilo.

'Već sedam mjeseci proživljavam najsretniju fazu svog života, a to je majčinstvo', rekla je nasmijana Cameron Diaz.

Osim toga otkrila je koliko joj se svakodnevica promijenila otkako je u kući beba, a isto tako i njezinom suprugu Benjiju Maddenu.

  • +3
Cameron Diaz Izvor: Profimedia / Autor: Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Gitarist benda 'Good Charlotte' za svoju je žensku nasljednicu već pripremio niz glazbenih poslastica.

'Naša rutina iznimno se promijenila. Osim toga promijenile su se i stvari koje slušamo. Sada se na tv-u vrti Sesame Street, a slušamo i popularnu dječju pjesmicu 'Baby Shark'. Benji je već snimio niz dječjih mixova za malenu’, pohvalila se Cameron Diaz.