koja je - koja?

Rakitićeva Raquel puca od sreće: U Split joj je stigla sestra koja izgleda kao njezina blizanka

14.10.2024 u 17:00

Bionic
Reading

Ivana Rakitić i njegova supruga se već neko vrijeme stanovnici Splita, a osvojili su simpatije svih navijača Hajduka. Izgleda da se i njima svidio grad možda i više nego su očekivali. Raquel Mauri s oduševljenjem pokazuje kako provodi vrijeme ondje

Raquel Mauri navodno je zaslužna što je Ivan Rakitić potpisao za NK Hajduk. Brzo su se adaptirali na dalmatinski način života, što se može zaključiti po brojnim objavama na društvenim mrežama, a idilu im je popravila i sestra od Raquel, Irene Mauri.

Lijepe Andalužanke prošetale su gradom i nasmijano pozirale uz more. Privlačile su poglede u skupocjenim krpicama i zbunile prolaznike u Dioklecijanovom gradu.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Mnogi komentiraju kako sestre izgledaju kao da su blizanke. Inače, Irene je starija od Raquel, a bavi se fotografiranjem i radi u fotostudiju u Španjolskoj.

Vrlo su bliski

Irene i njezin suprug Alberto u braku su devet godina i žive u Sevilli. Boravili su u Zagrebu nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji kada su dočekali šogora Ivana Rakitića.

Obitelji su vrlo povezane pa ih se često može vidjeti kao skupa guštaju na putovanjima.

FOTOGRAFIJE S ODMORA

Zasluženi odmor na Jadranu: Ivan Rakitić s obitelji uživa u morskim radostima

Pogledaj galeriju