podrška na poljudu

Raquel Mauri bodrila Rakitića: Pogledajte s čime se 'hladila' za vrijeme utakmice

16.08.2024 u 09:10

Bionic
Reading

Supruga našeg bivšeg reprezentativca Ivana Rakitića koji je nedavno potpisao za NK Hajduk stigla mu je kao podrška na tribine. Raquel Mauri je bodrila svog dragog koji je igrao od prve minute

Nogometaš Ivan Rakitić i njegova voljena u travnju su proslavili 11 godina braka, a u vezi su nešto više od 13 godina. Nedavno su sa svojim kćerima otvorili novo životno poglavlje i preselili se iz Saudijske Arabije u Split gdje je Rakitić pojačao redove Hajduka.

Raquel Mauri nije htjela propustiti utakmicu Hajduka i Ružomberoka. Mnogi su zamijetili zgodnu Andalužanku koja se u dugoj ljubičasto bijeloj haljini penjala prema VIP loži. Nije htjela propustiti utakmicu Hajduka i Ružomberoka.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Nije bila sama

Sjedila u društvu Marka Bralića Keta. Kako navodi Jutarnji list, riječ je o osobi koja je dugi niz godina nagovarala Rakitića da dođe u Hajduk i zbog čega ga mnogi navijači smatraju najzaslužnijim za taj transfer.

Dobro raspoložena majka dviju djevojčica Althee i Adare, od velikih vrućina koje vladaju zadnjih dana u cijeloj Hrvatskoj, umjesto lepezom, branila se - svojom putnom ispravom.

FOTOGRAFIJE S ODMORA

Zasluženi odmor na Jadranu: Ivan Rakitić s obitelji uživa u morskim radostima

Pogledaj galeriju

Na tribinama je bila i Iris Livaja, supruga nogometaša Marka Livaje, koja se, sudeći prema fotografijama ondje dobro zabavljala.