blistaju od sreće

Ljubav je u Dalmaciji: Rakitići uživaju u romantici i ljetnim čarima

29.07.2024 u 18:40

Bionic
Reading

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić nedavno je potpisao ugovor s Hajdukom što je označilo početak nove faze u njegovoj karijeri. S njim je stigla njegova obitelj, a supruga Raquel Mauri, redovito bilježi sve trenutke njihove nove avanture

Raquel Mauri svojim pratiteljima pokazuje kako provode vrele dane na svojoj novoj životnoj destinaciji. Ovih je dana objavila više prizora gdje se može vidjeti kako ona i njen suprug Ivan Rakitić guštaju u ljepotama Splita i ponajviše mora.

Ljetne radosti u najboljem društvu

Sada je poznato da joj i sestra pravi društvo. Osim zajedničkih fotografija s Irene Mauri i prijateljicom Antoniom Bralić, zgodna Andalužanka je uz more pozirala sa svojim suprugom. Naravno, i ovog puta je modno usklađena s njim, a nabacili su i sunčane naočale. Fotografija se može vidjeti OVDJE, a osim nje objavila je još pokoju na kojoj se može vidjeti sretna obitelj. Pokazala je i kako nogometaš s djecom vozi gliser i s njima uživa u suncu i moru.

  • +3
Raquel Mauri i Ivan Rakitić Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Oduševljeni pratitelji su im i ovom prigodom poželjeli dobrodošlisu u Hrvatsku. 'Kako vas je lipo vidit, tu kod kuće', 'Uživajte dragi ljudi', 'Koja krasna obitelj, nadam se da nam tu ostajete živjeti trajno', 'Lijepo je doći doma na svoje', poručili su im.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević