sretna obitelj

Rijedak obiteljski izlazak: Mark Wahlberg i njegova Rhea na premijeri s djecom

13.08.2024 u 22:40

Bionic
Reading

Slavnom glumcu su njegovih četvero djece koje je dobio sa suprugom Rhea Durhman, ispred svega. Ona su mu važnija od karijere. Štoviše, zbog njih se odlučio odseliti iz Hollywooda. Sretna obitelj pojavila se u ponedjeljak u Los Angelesu na premijeri njegovog nadolazećeg Netflixovog filma 'The Union'

Mark Wahlberg je bio ozaren pozirajući na crvenom tepihu sa svojom 46-godišnjom suprugom, bivšom Viktorijinom anđelicom Rheom Durham njihovom kćeri Grace (14), kao i sinovima Michaelom (18) i Brendanom (15). Par, koji je u braku od 2009. godine, također je roditelj kćeri Elle (20) koja je trenutno na koledžu.

Bračna idila nakon 15 godina

Obitelj se pojavila dobro raspoložena dok su slavili najnoviji pothvat zvijezde u kojem glumi uz Halle Berry. Svatko od djece slavnog para pokazalo je svoj jedinstveni stil dok su podržavali oca tijekom premijere. Glumac je početkom ovog mjeseca proslavio 15. godišnjicu braka s Durham.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Iz Hollywooda u Nevadu

Kad je riječ o njegovom privatnom životu, Wahlberg ga većim dijelom želi zadržati podalje od javnosti. S vremena na vrijeme podijeli s fanovima neke od svojih obiteljskih trenutaka. Djeca su mu bila glavni razlog selidbe jer im je 'htio dati priliku da slijede svoje snove'. Glumac je priznao da se taj potez djelomično temelji i na financijskoj situaciji istaknuvši da je nova destinacija koju je obitelj odabrala za život - 'pristupačnije'.

Mark Wahlberg sa suprugom i djecom Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Inače, Mark i Rhea su se upoznali 2001. dok je glumac odrađivao promociju svog filma 'Rock Star'. Kako bi se ona i Wahlberg vjenčali u katoličkoj crkvi, Durham se preobratila s baptizma na katolicizam. Imali su privatnu ceremoniju 1. kolovoza 2009. na Beverly Hillsu.

'Puno dugujem svojoj supruzi. Pomogla mi je da postanem ovakav čovjek i stvorila je lijep život za mene i našu djecu. Trebaš pravu ženu u svom životu i taj osjećaj da ćete biti dugo zajedno. To je posebno važno ako ćete imati djecu', ispričao je Wahlberg svojevremeno.

UŽIVA NA BARBADOSU

Mark Wahlberg svoje je tijelo doveo do savršenstva i sad ga rado pokazuje

Pogledaj galeriju