ništa bez njih

Rijetko ih viđamo, a najveća su mu podrška: Upoznajte tri sestre Toma Cruisea

25.07.2024 u 06:14

Bionic
Reading

Lee Ann, Cass i Marian s Tomom Cruiseom prošle su sve - od odrastanja uz nasilnog oca do njegovih najslavnijih dana i unosnog biznisa s nekretninama

Za razliku od današnje svakodnevice obilježene materijalnim obiljem i zvjezdanim statusom, Tom Cruise odrastao je u zlostavljačkom okruženju, pod stalnom prijetnjom nasilnog oca. No u tome su mu najveća podrška bile tri sestre, s kojima je i danas blizak.

Zvijezda filmova 'Nemoguća misija' rođen je u mjestu Syracuse u New Yorku pod imenom Thomas Cruise Mapother IV. Otac mu je bio Thomas Cruise Mapother III., inženjer elektrotehnike, a majka Mary Lee Pfeiffer, učiteljica koja je uglavnom sama odgajala djecu nakon rastave od supruga 1974.

Teško djetinjstvo obilježeno selidbama i nasiljem

Cruise nije štedio oca u javnim prozivkama, jasno dajući do znanja do koje mjere mu je uništio djetinjstvo.

SNIMLJEN NA HELIODROMU

Na posao - helikopterom: Dobro raspoloženi Tom Cruise svoje godine više ne može sakriti

Pogledaj galeriju

'Bio je nasilnik i kukavica. Osoba koja te šutne kada nešto pođe po zlu. Prvo bi mi pružio osjećaj sigurnosti, a onda postao agresivan. To je ostavilo traga na meni i mislio sam: 'Nešto ne štima s ovim tipom. Nemoj mu vjerovati. Budi oprezan u njegovom okruženju.' Odatle potječe anksioznost', rekao je glumac za Parade 2006. godine.

Odrastanje mu je otežavala i stalna promjena škola. U samo 12 godina promijenio ih je čak 15. No do 21. godine doselio se u New York i postao zvijezda svjetskog kalibra, a ostao je blizak s tri sestre: Lee Ann, Cass i Marian.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Upoznajte sestre Toma Cruisea

Lee Ann

Lee Ann je dvije godine starija od Toma i ranije je radila kao publicistica. Prethodno je predstavljala mlađeg brata, no on ju je 2005. zamijenio Paulom Blochom zbog niza loših medijskih izvještaja nakon nekoliko njegovih spornih izjava.

Među njima su bile kritike Brooke Shields zbog korištenja antidepresiva za liječenje postporođajne depresije, osuđivanje psihijatrije kao 'pseudoznanosti' te upečatljiv intervju kod Oprah s čudnom izjavom ljubavi tadašnjoj zaručnici Katie Holmes.

Poput brata, Lee Ann je posvećena scijentologinja i navodno upravlja luksuznom stambenom zgradom SkyView, u kojoj Tom posjeduje rezidenciju povezanu upravo sa scijentologijom.

Zgrada se nalazi u Clearwateru, gdje su i drugi sadašnji ili bivši scijentolozi, poput Johna Travolte, Priscille Presley i preminule Kirstie Alley, imali luksuzne stanove.

Cass Capazorio

Cass, čije je prezime sada Capazorio, nakon udaje za Grega Capazorija, također je scijentologinja i posjeduje dom u SkyViewu u Clearwateru.

Prema The Sunu, direktorica je tvrtke pod nazivom OT Academy, a koja, čini se, podučava scijentološke nivoe 'Operating Thetan', praksu usmjerenu na postizanje 'duhovne slobode'.

Njezin suprug Greg navodno je direktor organizacije Criminon, a ona je na svojoj web stranici opisana kao 'međunarodna neprofitna organizacija posvećena rehabilitaciji i reformi kriminalaca' pomoću učenja osnivača scijentologije Rona L. Hubbarda.

Jedno vrijeme živjela je u Tomovoj kući u Los Angelesu sa svoje troje djece i bivšom šogoricom Katie Holmes.

Marian Henry

Marian je također scijentologinja, a o njezinom se privatnom životu malo toga zna. Ima sina po imenu Cal, čiju je fotografiju nedavno objavila na Instagramu povodom njegova rođendana.

SRETAN I NASMIJAN

Ni manja ozljeda nije pokvarila dobro raspoloženje Toma Cruisea

Pogledaj galeriju

Putem fotografija saznajemo da je također uključena u biznis s nekretninama u Clearwateru.

Nedavno smo imali rijetku priliku vidjeti je u javnosti jer se pojavila na proslavi 62. rođendana brata u Longcross Studiju u Surreyju.