KATE CASSIDY

Samo se njezin potez čekao: Oglasila se i djevojka tragično preminulog Liama Paynea

18.10.2024 u 20:44

Bionic
Reading

Kate Cassidy, djevojka tragično preminulog glazbenika Liama Paynea, prekinula je šutnju nakon njegove smrti. Svoju tugu pretočila je na papir i priznala, na Instagram Storyju, kako joj je slomljeno srce

Iznenadna i tragična smrt Liama Paynea, nekadašnjeg člana boy benda One Direction, šokirala je glazbeni svijet, a ono što su obožavatelji iščekivali bilo je da se oglasi njegova djevojka, 25-godišnja Kate Cassidy.

Upravo ona bila je u Argentini s Payneom, no nekoliko dana prije njegove smrti, spakirala je kofere i otputovala kući. Razlog njihovog dolaska u Buenos Aires bio je koncert Liamovog bivšeg kolege iz One Directiona, Nialla Horana, koji je tamo imao koncert 4. listopada, nakon čega su produžili boravak.

Kate je Argentinu, kako je opisala na TikToku napustila jer joj je 'dosadilo predugo biti na jednom mjestu', pa se vratila u Miami.

Hrvat s Harvarda otkriva sve što trebate znati o melatoninu - hormonu spavanja Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević montaža

'Hvala vam za sve lijepe riječi i ljubav koju ste mi uputili. Bila sam potpuno izgubljena. Ništa u proteklih nekoliko dana nije izgledalo stvarno. Tražim i molim se da mi pružite milost da se snađem u ovome sama. Liam, anđele moj. Ti si mi sve. Želim da znaš da sam te volio bezuvjetno i potpuno. Nastavit ću te voljeti do kraja života. Volim te Liame', napisala je Kate Cassidy na Instagram Storyju.

Objavu je završila emotikonom srca i brojevima '444', koji u numerologiji predstavljaju anđeoski broj.

  • +3
Kate Cassidy i Liam Payne Izvor: Profimedia / Autor: Ian West / PA Images / Profimedia

Par je vezu započeo u listopadu 2022., no u svibnju 2023. počelo se šuškati o njihovom prekidu. Mjesec dana kasnije u Londonu su zajedničkim pojavljivanjem demantirali prekid, a ona je bila uz njega i kada je završio u bolnici zbog upale bubrega.