AH, Te godine

Sandra Bullock nedavno je proslavila okrugli 60. rođendan, a sad je otkrila kako se osjeća

13.08.2024 u 14:56

Bionic
Reading

Nakon što je i sama proslavila krajem srpnja ove godine 60. rođendan Sandra Bullock odlučila je 'mudrost stečenu nakon okrugle obljetnice' prenijeti i na svoju prijateljicu, voditeljicu Hodu Kotb, povodom njezinog rođendana

Kako bolje ući u novo desetljeće života nego uz slatke riječi mudrosti i ljubavi koje ti daruje prijateljica. Sada to zna i voditeljica Hoda Kotb koja je 12. kolovoza proslavila svoj 60. rođendan te je upravo zbog tog povoda dobila video čestitku od prijateljice, glumice Sandre Bullock, koja je 60 godina napunila 26. srpnja.

'Imala sam toliko briljantnih i zabavnih stvari koje sam ti namjeravala reći u ovoj poruci, no znaš curo, malo sam preumorna. Umorna sam jer sam se morala popeti na ovu planinu prije tebe kako bi mogla pripremiti teren za tebe i vidjeti kako sve to izgleda.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Morala sam sve osjetiti kako bi ti mogla reći sve. Uistinu je čudno jer čini se da ljudi uistinu žele da strahujemo od onog što nas tamo čeka, a na kraju je tako prokleto dobro. Ovdje je odlično', poručila je u video poruci Sandra Bullock koja se potom zahvalila prijateljici jer je 'toliko nevjerojatna tolikim ljudima'.

'Sretan ti rođendan, moja draga prijateljice. Hvala ti što si me pustila u svoj krug. Osjećam se iznimno zahvalnom.'

Ona ju je inspirirala

Voditeljica je nakon viđenog jedva zadržala emocije, a nakon toga otkrila je kako ju je upravo Sandra Bullock inspirirala da i sama postane majka. Hoda je tako poput Sandre i sama posvojila dvije kćeri, Haley (7) i Hope (4).

Sandra Bullock Izvor: EPA / Autor: CAROLINE BREHMAN

'Razlog zašto danas imam Haley i Hoper krije se upravo u osobi koja me inspirirala da postanem mama u mojim godinama. Nazvala sam Sandru i pitala je da mi priča o majčinstvu, a ona mi je rekla: 'Bila je to najbolja odluka u mom životu.' Od tog trenutka do danas ona mi je pokazala put.'