PRVA DAMA HRVATSKE

Sanja Musić Milanović: 'Iako sam od početka kampanje uz Zorana, i vjerovala sam u njegovu pobjedu, ipak je ovo nova situacija u životu'

08.01.2020 u 19:33

Bionic
Reading

Tijekom cijele predsjedničke kampanje uz novoizabranog hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića stajala je i njegova supruga Sanja Musić Milanović. Bliski prijatelji je opisuju kao samozatajnu i nježnu, a ona sama rekla je kako u sebi krije golemu snagu koju planira usmjeriti i na borbu za prava žena

U najnovijem broju magazina Gloria, intervju je dala i nova prva dama Hrvatske, 50-godišnja doc. dr. sc. Sanja Musić Milanović, supruga novoizabranog hrvatskog predsjednika, 53-godišnjeg Zorana Milanovića, s kojim ima dvojicu sinova, 21-godišnjeg Antu Jakova i 15-godišnjeg Marka.

Ona sama nije članica niti jedne stranke, a uz obitelj, aktivno radi na vlastitoj karijeri. Kako je rekla za Gloriju, svoj posao itekako voli, osobito rad s mladim ljudima, a smatra i da ulaganje u obrazovanje i znanje mladih treba biti prioritet svih nas.

'Vjerujem da ću u novoj ulozi, koju mi je donijela Zoranova pobjeda na izborima, moći samo još više pridonijeti promoviranju važnosti obrazovanja, ali i zdravog života.

  • +5
Sanja Milanović Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Iako sam od početka kampanje uz Zorana, i vjerovala sam u njegovu pobjedu, ipak je ovo nova situacija u životu i teško mi je sada govoriti o prvim potezima ili planovima. No, sigurna sam da ću, uz ovo što sam već spomenula, naći vremena i da potičem i zagovaram sustavnu brigu za prava žena u hrvatskom društvu', otkrila je Sanja Musić Milanović za Gloriju.