Aubrey Anderson-Emmons

Simpatična Lily iz serije 'Moderna obitelj' već je odrasla: Pogledajte kako izgleda danas

04.06.2024 u 13:20

Bionic
Reading

Aubrey Anderson-Emmons upoznali smo kao 4-godišnju djevojčicu Lily, posvojenu kći Mitcha i Cama u seriji 'Moderna obitelj'. Danas je glumica već odrasla, ima dečka te je nedavno bila i na vlastitoj maturalnoj zabavi

Aubrey Anderson-Emmons ljubiteljima serije 'Moderna obitelj' poznatija je kao Lily Tucker-Pritchett. Iako će u očima gledatelja zauvijek ostati direktna djevojčica, Anderson-Emmons već je 16-godišnja djevojka koja je prije nekoliko dana imala maturalnu večer.

Na Instagramu je objavila fotografije svog looka za maturalnu zabavu na kojoj je zablistala u dugačkoj crnoj haljini od satena. 16-godišnjakinja je kosu ostavila raspuštenom te je isfrizirala svoje šiške. Također, na njezinom Instagram profilu može se vidjeti i da je na maturalnoj zabavi imala pratnju - i to nasmiješenog dečka koji 'fura' mušku pundžicu koju se često naziva 'man bun'.

Aubrey Anderson-Emmons se kao 4-godišnja djevojčica pridružila 4. sezoni popularne serije u kojoj je glumila posvojenu kći Mitchella (Jesse Tyler Ferguson) i Camerona (Eric Stonestreet), a s ekipom iz serije i dalje je u dobrim odnosima te se često i druže.

Ferguson i Julie Bowen koja u seriji glumi Claire pružili su joj podršku na srednjoškolskoj predstavi, a Ferguson je sliku objavio uz opis: 'Odveo sam svoju seku da vidi klinku u njenom školskom mjuziklu.'

'Mislim da ljudi ne shvaćaju da sam radila, a ako nisam radila na setu, da sam morala raditi tri sata studijske nastave dnevno, tako da nisam imala vremena za odmor osim za ručak', komentirala je mlada glumica koja je godinama balansirala posao u seriji i školske obaveze.

Inače, Anderson-Emmons je kći stand-up komičarke Amy Anderson koja se također pojavila u seriji, ali tek u epizodnoj ulozi konobarice.

Majka i kći imaju zajednički YouTube kanal pod nazivom 'FoodMania Review' na kojem isprobavaju različitu hranu i daju svoje mišljenje.

kolumbijska ljepotica

Teško je skrenuti pogled: Sofia Vergara otkrila obline u zanosnom čipkastom izdanju

Pogledaj galeriju