BLOGERICA OTKRIVA

Sonja Kovač: 'Svi me pitaju zašto sam pristala sudjelovati u ovako zahtjevnom projektu i stavila posao i putovanja na stranu'

19.03.2019 u 14:40

Bionic
Reading

Travel i modna blogerica posljednjih godina uspješno gradi svoje poslovno carstvo koje joj između ostalog omogućava putovanja na atraktivne lokacije diljem svijeta. Sonja Kovač sve je to na neko vrijeme stavila po strani te je trenutno pratimo u showu 'Ples sa zvijezdama'

'Svi me pitaju zašto sam pristala sudjelovati u ovako zahtjevnom projektu koji iziskuje potpunu predanost, rad, odricanje i žrtvu te stavila posao i putovanja na stranu. Popularnost imam, a novcima ovo nitko ne može platiti..', započela je u podužem Instagram postu Sonja Kovač, koja je odlučila svima objasniti zašto je odlučila postati jedna od kandidatkinja nove sezone Plesa sa zvijezdama.

'Odgovor je - ogromna ljubav prema plesu! Ljubav prema performansu, glumi, stageu, kameri... Radim ovo sebi za gust! Nadam se da ste sinoć osjetili dašak te ljubavi! Neizmjerno vam hvala na svoj podršci i stotinama komentarima! Volim vas sve jako!', obrazložila je Kovač, jedna od najuspješnijih domaćih blogerica.

Nedavno je u velikom intervjuu za tportal ova simpatična Bjelovarčanka objasnila kako se uopće počela baviti blogerstvom i kako od toga živi te tko ju financira. Sonja je u virtualnom svijetu postala cijenjeno ime, proputovala je pola svijeta, a za samo jednu objavu na njezinim profilima na društvenim mrežama brendovi izdvajaju nevjerojatne cifre.

'Što se tiče zarade u ovom poslu, ona je individualna. Svi zarađuju različito, ovisno o kvaliteti, koliko dugo radite ovaj posao, broju followersa, profesionalnosti, statistikama, tržištu na kojem ste, kreativnosti, mogućnosti pregovaranja itd. Ima toliko puno stavki prema kojima se postavljaju cijene, isto kao i plaće u svakom poslu. Nije svatko učinkovit i kvalitetan kao netko drugi, a u ovom je poslu zaista jako puno faktora. Zarađivati se može jako dobro, ovisno o tome na kojoj ste razini i o svim gore navedenim faktorima, a to najbolje možemo vidjeti po tome koliko zarađuju Kylie Jenner, Chiara Ferragni ili neke druge svjetske zvijezde', rekla je tada.

  • +4
Sonja Kovač na krstarenju Izvor: Promo fotografije / Autor: Damjan Denona