15 godina uspješnog poslovanja

Spektakularni Mint Cabaret Show na plaži resorta u zapadnoj Istri

20.08.2024 u 10:44

Bionic
Reading

Proslava 15 godina uspješnog poslovanja u luksuznom hotelijerstvu

Od svog otvorenja 2009. godine Kempinski Hotel Adriatic postavlja standarde u svijetu luksuza, a ove godine s ponosom obilježava svoju 15. obljetnicu poslovanja. Ovo slavlje naglašava bogato nasljeđe besprijekornog dizajna, vrhunske usluge s 5 zvjezdica i pažnje prema detaljima, zbog čega je hotel postao sinonim za ekskluzivnost i prestiž na našoj obali.

U 15 godina poslovanja, Kempinski Hotel Adriatic ugostio je brojne svjetske i domaće zvijezde, potvrdivši tako svoj status prestižnog odredišta za luksuzni odmor. Među najpoznatijim gostima ističu se John Malkovich i Jamie Foxx, koji već godinama posjećuju našu zemlju i uživaju u prirodnim ljepotama Savudrije. Resort se također se ponosi činjenicom da je njegov luksuzni predsjednički suite osam godina zaredom proglašen najljepšim u Hrvatskoj, čime dodatno potvrđuje vrhunsku kvalitetu smještaja i usluge.

Povodom obilježavanja 15. obljetnice otvorenja, Kempinski Hotel Adriatic organizira ekskluzivan događaj na svojoj spektakularnoj plaži, u subotu, 31. kolovoza 2024. godine, koji će zasigurno obilježiti boravak svih gostiju hotela. Središnji trenutak večeri bit će spektakularan nastup Mint Cabaret Showa iz Zagreba, poznatog po dinamičnim i glamuroznim izvedbama koje kombiniraju glazbu, ples i sofisticiranost. Ovaj show, koji je osvojio srca publike diljem Hrvatske, obećava nezaboravnu atmosferu u luksuznom ambijentu hotela. Uz nastup, gosti će uživati u glazbenom ugođaju koji će kreirati renomirani DJ.

Gosti Kempinski Hotel Adriatic mogu uživati u jedinstvenim spa tretmanima i vrhunskom golf terenu, što pruža savršen bijeg od užurbane svakodnevice. Prvi hrvatski golf & spa resort također s ponosom ističe obližnji Golf Adriatic kao prvi PGA National Croatia. Ovaj impresivni teren s 18 polja, PAR 72, dodatno pozicionira hotel kao vrhunsko odredište za golfere, privlačeći igrače iz cijelog svijeta u srce Istre. Svaki kutak hotela, od raskošnih soba do vrhunskih restorana, odražava predanost izvrsnosti i čini hotel pravim draguljem Istre. Bez obzira na blagodati proljeća, ljetne radosti, jesenski šarm ili zimsku idilu, hotel nudi vrhunski doživljaj koji nadmašuje sva očekivanja. Ekskluzivni događaj 31. kolovoza dodatno će istaknuti predanost hotela stvaranju nezaboravnih trenutaka, u luksuznom i elegantnom okruženju obale zapadne Istre.

Više informacija o Kempinski Hotelu Adriatic možete pronaći na www.kempinski.com/hr/hotel-adriatic.