ČESTITKE SE NIŽU

Sretna vijest u obitelji domaćeg glazbenika: Stiže beba

08.06.2024 u 10:00

Bionic
Reading

Frontmen grupe Silente, Tibor Karamehmedović i njegova supruga Mia s ostatkom svijeta su podijelili informaciju da će još jednom postati roditelji

Vijest je to koju je Mia Karamehmedović otkrila na društvenim mrežama gdje im ne prestaju stizati čestitke sa svih strana. U objavi je na nježnim fotografijama pokazala trudnički trbuščić.

Ona i Tibor Karamehmedović vjenčali su se u veljači 2022. u Dubrovniku na intimnoj ceremoniji s obitelji i prijateljima, a već u listopadu iste godine na svijet je stigla njihova djevojčica Rubi.

Podsjetimo, par ne priča puno o svojoj vezi, a prvu zajedničku fotografiju objavio je glazbenik u ljeto 2021. Zaručili su se u prosincu kada je pjevač pokazao fotografiju iz Sarajeva. Rijetko dijele zajedničke prizore na društvenim mrežama, a poznato je da samozatajna Mia radi u marketingu.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Kad smo ga ranije za tportal pitali kako se snalazi u roditeljskoj ulozi, kratko je rekao: 'Sjajno, želim joj puno ljubavi i strpljenja'. Inače glazbenik će večeras održati solo koncert u Tvornici, a Silente će 29. lipnja na Šalati imati najveći samostalni koncert u karijeri.