VIŠESTRUKI DJED

Sretne vijesti iz Splita: Rodila najmlađa kći Igora Štimca

19.07.2024 u 10:44

Bionic
Reading

Obitelj bivšeg nogometnog hrvatskog reprezentativca i trenera proširila se za još jednog člana, nakon što mu se rodilo još jedno unuče. Kći Igora Štimca i prve supruge Suzane Žunić Milačić, Dea udala se u tajnosti u travnju 2022. godine za Amera Agića, a za njezinu trudnoću se saznalo u veljači ove godine

Igor Štimac često je znao isticati koliko voli svoju djecu, a posebno unuke kojih sada ima četvero. Njegova kći Dea Agić donijela je na svijet djevojčicu, piše Dalmacija Danas.

Velika su obitelj

Ona i njezin suprug Amer Agić već imaju sina Edina. Dea je vlasnica salona za ljepotu Dea Beauty u Splitu, a u medijima se pojavila još kao dijete, gdje je dospjela zbog svojih teniskih uspjeha. Treće je dijete proslavljenog nogometaša i Suzane Žunić Milačić, a osim nje imaju kći Miu i sina Luku.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Svi izbjegavaju javno eksponiranje, pa se Dea udala bez pompe kao i starija sestra Mija Škegro. Inače, Mia je majka djevojčice Laure, a sin Luka sa splitskom stomatologinjom također ima kćerkicu Irinu. Podsjetimo, Igor Štimac je ponosni otac i sinova Ivana i Nike, koje je dobio s Lanom Bucat.

Suzana Žunić je nakon razvoda od slavnog nogometaša i trenera pronašla sreću s četiri godine mlađim Damirom Milačićem, bivšim košarkaškim reprezentativcem.

tko će im odoljeti

Slavni muškarci koji su s godinama postali šarmantniji, ali i privlačniji

Pogledaj galeriju