dani veselja

Stižu čestitke: Novo slavlje u domu Mirele Forić i Darija Srne

09.07.2020 u 09:15

Bionic
Reading

Nakon što im je sin Karlo krajem lipnja navršio pet godina, na red je došlo još jedan veliki dan u njihovoj obitelji. Poduzetnica i donedavno vlasnica lifestyle portala i bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije proslavili su 10. rođendan kćeri Kasije

Lijepa magistrica ekonomije na Instagramu je kćeri Kasiji posvetila joj riječi koje su raznježile mnoge. 'Prije 10 godina zauvijek si promijenila moj život! Sretan rođendan najboljoj djevojčici koju poznajem. Dvoznamenkaste godine, stižemo!’ poručila je Mirela Forić Srna u opisu fotografije na kojom pozira s kćeri.

Sudeći prema fotografijama, nastale su na Jadranu, a komentirale su ih brojne dame. 'Ljepojkica moja’, komentirala je poduzetnica i Izabel Kovačić, inače Mirelina bliska prijateljica, a djevojčici su rođendan čestitale i Vlatka Pokos, Melani Bradarić, Iva Todorić.

View this post on Instagram

Summer still going strong 🌞 #sardinians

A post shared by Mirela Foric (@mirelaforic) on

Supruga nekadašnjeg nogometnog kapetana već je dulje vrijeme na našoj obali, gdje sa svojom obitelji uživa u čarima ljeta. Podsjetimo, sredinom svibnja Mirela Forić Srna nakon dugog niza godina napustila je svoj poslovni projekt. Svojom objavom na Instagramu mnoge ostavila u šoku.

‘Dragi prijatelji, kolege i svi čitatelji koji ste od samog početka pratili uspjeh hrvatskog Buroa, nakon uspješnih 8 godina kormilarenja nad projektom koji je po mom skromnom mišljenju itekako obilježio domaću lifestyle scenu odlučila sam se posvetiti novim poslovnim projektima’, među ostalim je 38- godišnjakinja poručila u poduljem Instagram postu uz fotografiju na kojoj pozira u prigodnoj majici s Buro logom.