do istine u dva klika

Što bi se dogodilo da Miley Cyrus ispriča istinu o odnosu Hailey Bieber i Selene Gomez?

05.03.2023 u 18:05

  • +5

Miley Cyrus

Izvor: Profimedia / Autor: STAR MAX / starmaxinc.com / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Drama kakvoj smo svjedočili u filmovima kada se jedna djevojka mora suočiti sa zločestim popularnim djevojkama u srednjoj školi dobila je svoje 'uprizorenje' na društvenim mrežama! Hailey Bieber navodno se obračunala sa Selenom Gomez, a poznate dame poput Miley Cyrus jasno su pokazale kome drže stranu

Ovih dana društvene mreže gore od drame između bivše i sadašnje partnerice Justina Biebera, a brz protok informacija na internetu koji pamti ama baš sve doveo je opće ludnice koja se svodi na dvije suprotne strane: klan Selena i klan Hailey. Kap koja je prelila čašu zategnutog odnosa jedan je TikTok koji je Hailey snimila s prijateljicama, a mnogi vjeruju da se u njemu obračunala sa Selenom.

'Ne kažem da je to zaslužila, ali Božji je tajming uvijek u pravu', govori video, a Selenini obožavatelji smatraju kako se Bieberova supruga naslađuje negativnim komentarima koje Gomez dobiva na račun dobivenih kilograma.

Hailey je na kraju izbrisala video, uz tvrdnju kako je jednostavno iskoristila zvuk koji se tada nalazio u trendingu TikToka, no čini se da korisnici društvenih mreža ne vjeruju njezinim riječima. Dapače, ne samo da joj ne vjeruju već ju više ni ne žele pratiti na društvenim mrežama pa njezin profil bilježi ozbiljan pad broja pratitelja, a među njima su i neke poznate ličnosti poput Jennifer Lopez, Jenne Ortege, Olivije Wilde i Miley Cyrus.

Ove poznate djevojke zauzele su stranu napadnute Selene, a mnoge je iznenadilo što je i Justinova prijateljica Miley Cyrus ipak odabrala Seleninu stranu.

Uz to, Miley poznaje Hailey od ranih tinejdžerskih dana jer je nekoć bila najbolja prijateljica s Haileynom starijom sestrom Alaijom Baldwin. Hailey je u jednom od intervjua kod Jamesa Cordena priznala kako su Alaia i Miley bile grube prema njoj ne dozvoljavajući joj da se druži s njima, no priznala je kako ju je upravo Miley pripremila za okrutnost svijeta u kojem se obje trenutno nalaze. Izgleda da blizak odnos Hailey i Miley više ne postoji jer je Miley jednim klikom pokazala što misli o cijeloj situaciji.

Prijateljstvo Selene i Miley također seže u davne dane kada su obje glumile u serijama na Disney programu. Miley je bila zvijezda serije 'Hannah Montana', a Selena u 'Čarobnjaci iz Waverlyja'. Iako su krenule svaka svojim putem, isti krug ljudi pomogao je da se njihova veza ne prekine.

Miley je prisustvovala Seleninoj rođendanskoj zabavi, a ono što su prijateljice povjerile jedna drugoj natjeralo je Miley da izbriše Justina i Hailey Bieber s liste svojih prijatelja. Tako je profil Hailey Bieber ostao na svega 49.5 milijuna pratitelja, što je značajno manje od Instagram zajednice Selene Gomez koja broji čak 394 milijuna pratitelja.

Miley je pjesmom 'Flowers' stvorila svojevrsnu himnu ženske snage pa podrška prijateljici u nevolji, očekivano, nije izostala.

Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia