SVE SE MIJENJA

Što izostanak Meghan Markle s krunidbe znači za njezinu budućnost u kraljevskoj obitelji?

18.04.2023 u 18:30

Bionic
Reading

Iako će princ Harry doputovati u London na krunidbu svog oca, kralja Charlesa III, njegova supruga Meghan Markle unaprijed se ispričala na nedolasku. No, njezin izostanak itekako će utjecati na dane koji su pred njom

Nakon razno raznih nagađanja, prošlog su tjedna napokon otkriveni planovi princa Harryja i Meghan Markle oko krunidbe kralja Charlesa III. Buckinghamska palača tako je potvrdila da će vojvoda od Sussexa u London preko Atlantika stići sam, dok njegova supruga i djeca, Archie i Lilibet, ostaju u obiteljskom domu u Montecitu.

Zbog te odluke Meghan Markle povele su se mnoge rasprave, a poseban fokus stavljen je na budućnost i položaj vojvode i vojvotkinje od Sussexa unutar kraljevske obitelji. Dobro upućeni u kraljevske prilike, pravila i protokole uvjereni su kako će Meghanina odsutnost s ovakvog događaja uvelike utjecati na buduća kraljevska okupljanja, odnosno da će, kao što će izbjeći krunidbu, i dalje izbjegavati obilježiti obiteljski važne datume.

TIJEKOM PROCESIJE

[FOTO] I ona je zaplakala: Dok je gledala kako iznose kraljičin lijes, Meghan Markle nije mogla zadržati suze

Pogledaj galeriju

A ne bi ni čudilo da će joj članovi suprugove obitelji itekako zamjeriti što je odbila doći na ovako važan povijesni događaj. Zbog toga zasigurno više neće dobiti pozivnice za ostala događanja, a koja bi vjerojatno i sama izbjegla, ukoliko bi se postavilo pitanje njezina dolaska.

Iako je kralj Charles III još jednom ponudio ruku pomirenja, i u knjigu koja će se tiskati kao suvenir sa krunidbe, uvrstio i fotografiju na kojoj su princ Harry i Meghan Markle, američka glumica ne čini ama baš ništa kako bi, barem prividno, njihov odnos izgladila.

  • +11
Kraljevska obitelj slavi Uskrs Izvor: Profimedia / Autor: Yui Mok / PA Images / Profimedia

Unatoč njezinom nedolasku, javnost će pomno pratiti pojavljivanje princa Harryja, kao i reakcije cijele kraljevske obitelji prilikom ponovnog susreta, koji će itekako utjecati i na buduće odnose.