novi detalji

Što je pokojna kraljica mislila o Trumpu i zašto princu Harryju 'očajnički' nedostaje Engleska

22.08.2024 u 06:05

Bionic
Reading

Pokojna kraljica Elizabeta II je navodno imala 'diskretne' riječi za izražavanje stavova o bivšem američkom predsjedniku, Dondalu Trumpu

Pokojna kraljica Elizabeta II opisala je Donalda Trumpa kao 'vrlo nepristojnog' i čak nagađala da je imao 'dogovor' sa svojom suprugom Melanijom, stoji u novoj biografiji 'A Voyage Around The Queen'.

Nije joj legao

Kraljica se susrela s mnogim vođama kao najdugovječnija britanska monarhinja i navodno je diskretno izražavala neodobravanje o onima koji joj se nisu sviđali.

'Povjerila je jednom gostu na ručku da Donalda Trumpa smatra 'vrlo nepristojnim'. Osobito joj se nije sviđao način na koji nije mogao prestati gledati preko njezina ramena, kao da traži druge zanimljivije' napisao je Craig Brown u svojoj novoj knjizi 'A Voyage Around The Queen'.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Ovo dolazi nakon što se počelo šuškati da princu Harryju 'očajnički' nedostaje njegov stari život u Velikoj Britaniji. Navodno želi da mu se dive kao njegovom bratu, princu Williamu i Kate Middleton. Jedan od prinčevih 'najstarijih prijatelja' otkrio je: 'On je ljutiti dečko. Stvari nisu ispale kako je želio. Mislim da mu očajnički nedostaje biti ovdje (u Britaniji)] i želi da mu se više dive', navodi The Times.

U KOLUMBIJI

Nije skidala ruke s Harryja: Meghan ne odustaje od javnih iskaza ljubavi

Pogledaj galeriju