PRIJATELJSTVO I MODA

Što očekivati u novoj sezoni serije 'I tek tako', koja uskoro stiže na ekrane

24.05.2023 u 06:18

  • +5

Druga sezona serije 'I tek tako'

Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Bionic
Reading

Spin-off serije 'Seks i grad' uskoro dobiva i drugu sezonu, a gledatelji s nestrpljenjem čekaju nove avanture popularnih junakinja. Današnji svijet u kojem živimo natjerao je produkciju da u seriju uklopi nove tabue, a neki likovi će u novoj sezoni dobiti puno više prostora za pomicanje granica svijeta u kojem živimo

Serija koja je devedesetih na male ekrane iznijela mnoge tabue i koja je pomicala granice prihvatljivog prošle godine vratila se i razveselila gledatelje diljem svijeta. Iako su mišljenja podijeljena i spin-off kultnog 'Seksa i grada' nije dobio toliko pohvala kao što je to očekivano, na HBO Max uskoro dolazi nova sezona.

Jučer je podijeljeno da će obožavatelji serije moći uživati u novim nastavcima od 22. lipnja, a mnoge zanima u kojim će se pustolovinama ovaj put naći omiljene junakinje.

Iako im se ni u novoj sezoni neće pridružiti mnogima omiljena Samantha Jones, potvrđen je povratak Carrienog bivšeg dečka Aidana. Nova avantura već poznatog bivšeg ljubavnog para rađa brojna pitanja, a mnogi tvrde da će Carrie i Aidan konačno dobiti sretan završetak, što su po njima oduvijek trebali imati.

  • +6
Carrie Bradshaw i Aidan Shaw Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

U prvoj sezoni serije, koju je nadgledao izvršni producent Michael Patrick King, svjetovi Carrie, Mirande i Charlotte zadržali su nešto što već poznajemo, ali i uplovili u još nepoznate luke u kojima vladaju i novi likovi što ih glume Nicole Ari Parker, Sarita Choudhury, Karen Pittman i Sara Ramirez.

Mnogima najintrigantniji lik bila je karizmatična Che Diaz, popularna influencerica koja posve zaludi Mirandu te zbog nje odluči napustiti Stevea. Sara Ramirez, nebinarna glumica koja glumi podcastericu, vratit će se i u drugoj sezoni serije s još snažnijom ulogom, a u prošloj sezoni zapravo je imala najveći utjecaj i podijelila javnost više od pitanja o sudbini Face.

'Ono što volim kod Che je to što je komplicirana, neuredna i stvarna. Che je sjajan podsjetnik da čak i kada nam se netko u našoj zajednici ne sviđa, on i dalje zaslužuje ljubav, sigurnost i radost, kao i svi ostali. Pokret za oslobođenje uključuje sve, čak i ljude koje ne volimo. Ovaj pokret, ova borba, ova zabava ponosa nije samo za ljude koji čine da se osjećamo ugodno i slatko – to je za sve', rekla je Ramirez za Variety.

Ipak, produkcija serije drži se dviju konstanti: prijateljstvo i moda. Prijateljice će se naći pred novim izazovima, no možemo biti sigurni da će svemu tome pristupiti sa stilom!

UVIJEK POSEBNA

Zaboravite na vrtoglave štikle: Torbice koje nosi Carrie Bradshaw u novoj sezoni 'I tek tako...' najluđi su primjerci koji smo ikada vidjeli

Pogledaj galeriju