otkrio suprug

Princeza Anne još uvijek u bolnici: 'Polako se oporavlja'

26.06.2024 u 20:56

Bionic
Reading

Timothy Laurence posjetio je svoju suprugu u bolnici nakon što se u nedjelju navečer dogodila nesreća u njihovom domu. Princeza je pretrpjela potres mozga, ali i gubitak kratkoročnog pamćenja

U nedjelju navečer princeza Anne završila je u bolnici te tako šokirala javnost. Poznata je kao najradišnija članica kraljevske obitelji, no sada je prisiljena usporiti tempo kako bi se posve oporavila od nesretnog događaja u njezinoj kući u Gatcombe Parku.

U trenutku nesreće uz 73-godišnju princezu bili su njezin suprug Timothy Laurence te njihova djeca, a princezi je odmah u domu pružena liječnička pomoć te je prevezena u Bristol u bolnicu.

U bolnici je zadržana i danas, a posjetila ju je njezina kći Zara Tindall koja se pojavila u traper kombinaciji.

  • +3
Zara Tindall Izvor: Profimedia / Autor: Ben Birchall / PA Images / Profimedia

U nesreći je sestra kralja Charlesa zadobila potres mozga, ali i druge manje ozljede, a o njezinom stanju tri dana nakon nesretnog događaja oglasio se njezin suprug.

Nakon posjeta supruzi, Timothy Laurence odgovorio je na nekoliko pitanja novinara ispred bolnice.

'Polako se oporavlja, hvala', rekao je dodavši kako će 73-godišnjakinja biti otpuštena iz bolnice kada za to bude spremna.

'Ona se dobro oporavlja, hvala vam. Oboje smo duboko zahvalni medicinskom timu i bolničkom pomoćnom osoblju na njihovoj stručnoj skrbi - i hitnim službama koje su bile tako divne na mjestu događaja. Oboje smo duboko dirnuti svim ljubaznim porukama koje smo primili od toliko ljudi blizu i daleko. To mnogo znači', dodao je.

sve osim nogometa

Učitavanje...