riskantno, riskantno

Traper outfit Zare Tindall koji još jedanput pokazuje da za nju pravila ne vrijede

26.06.2024 u 17:54

  • +3

Zara Tindall

Izvor: Profimedia / Autor: Ben Birchall / PA Images / Profimedia

Bionic
Reading

Za kći princeze Anne ne vrijede pravila kojih se članovi kraljevske obitelji trebaju pridržavati. S obzirom da nema ni titulu princeze, Zara se ponaša vrlo opušteno, a svoju je neopterećenost pokazala i outfitom za posjet majci koja je u bolnici

Ovog ponedjeljka glasno je odjeknula vijest o još jednoj nesreći britanske kraljevske obitelji. Ovaj put riječ je o princezi Anne koja je završila u bolnici, gdje ju je i posjetila njezina kći kako bi se uvjerila da oporavak njezine 73-godišnje majke ide prema planu.

Princeza Anne zadržana je u bolnici nakon što je dobila potres mozga, najvjerojatnije od udarca konja, no iz bolnice bi trebala izaći već ovog tjedna.

Na obiteljskom imanju tada se nalazila i njezina kći Zara Tindall koja ju je danas posjetila u bolnici u Bristolu odjenuvši vrlo opuštenu kombinaciju u kakvoj rijetko kad imamo prilike vidjeti članove kraljevske obitelji!

Zara Tindall pokazala je da je itekako modno osviještena te svjesna koliko je trendi sada kombinirati traper s traperom pa je upravo to i učinila - kombinirala traper košulju s kratkim traper hlačicama! Kratke hlačice inače ne priliče članicama istaknutog kraljevskog društva, no Tindall je odavno pokazala da ne planira slijediti pravila koja joj nameće monarhija.

Uz kombinaciju od trapera kombinirala je Adidas tenisice sive boje te malu torbicu bež boje.

modna revija

Zagrepčanke zapalile špicu: Nose se chic outfiti u kojima glavnu riječ ima traper

Pogledaj galeriju