ljubav na rimski način

Supruga Marka Zuckerberga pokazala neočekivan poklon koji ju je dočekao

14.08.2024 u 11:31

Bionic
Reading

Mark Zuckerberg i Priscilla Chan vjenčali su se u svibnju 2012. godine, a bogati osnivač Facebooka pokazao je da još uvijek zna i može iznenaditi suprugu

I dok su 'obični ljudi' navikli na čokolade i bukete cvijeća, Mark Zuckerberg domislio se novog načina kako razveseliti svoju suprugu. Da joj se poklon svidio, pokazala je na svom Instagram profilu podijelivši poklon sa svojim pratiteljima.

40-godišnji osnivač Facebooka vratio se u prošlost, i to više od 2000 godina u prošlost te svojoj supruzi Priscilli Chan izrazio ljubav na način starih Rimljana.

Mark Zuckerberg izradio skulpturu svoje supruge

Na fotografiji koju je Chan objavila vidi se kako pije iz putne šalice pozirajući ispred vlastite skulpture. Umjetničko je djelo rad Daniela Arshama, američkog umjetnika u čijim radovima možemo vidjeti ljubav prema kombiniranju materijala.

Priscilla je prikazana poput kakve rimske božice, a njezina je odjeća izvedena u srebrnoj boji te prikazana kao da je nošena vjetrom.

'Vraćanje rimske tradicije izrade skulptura vaše žene', napisao je Zuckerberg u naslovu objave, na što je Chan podijelila objavu na svom Instagramu uz dodatak: 'Ne smijete me propustiti.'

Skulpturu svoje voljene već je prije nekoliko godina dao izraditi i Jeff Bezos pa je tako lik Lauren Sanchez stavio na provu svoje skupocjene jahte Koru.

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

Vlasnik Amazona uživa s djevojkom na novoj jahti vrijednoj pola milijarde dolara

Pogledaj galeriju