OVAKO SE UŽIVA

Bezos i Lauren na superjahtu ukrcali holivudsku ekipu pa zaplovili do Sardinije

12.08.2024 u 10:26

  • +6

Jeff Bezos i prijatelji

Izvor: Profimedia / Autor: CIAOPIX/COBRA TEAM/FREZZALAFATA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Na svoju superjahtu vrijednu 485 milijuna dolara Jeff Bezos i Lauren Sanchez ukrcali su slavne prijatelje, među kojima su bili i Leonardo DiCaprio, Katy Perry i Orlando Bloom, i uživaju ploveći Mediteranom, a za jednu od destinacija, gdje su se iskrcali, odabrali su prelijepu Sardiniju

Slavni milijarder i vlasnik Amazona Jeff Bezos ovo ljeto provodi sa zaručnicom Lauren Sanchez, ali i holivudskom ekipom koju je pozvao da s njima plove na njihovoj 485 milijuna dolara superjahti Kora.

Bezos je jahtu usmjerio prema Italiji, a istu su potom usidrili nedaleko od Sardinije, te su do kopna prebačeni gliserima.

Uz Bezosa i Lauren tu je uistinu zvjezdana ekipa, među kojima su i Leonardo DiCaprio sa svojom djevojkom Vittorijom Ceretti, ali i Katy Perry i Orlando Bloom.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

60-godišnji Bezos upravljao je gliserom, dok je 54-godišnja Sanchez, odjevena u crnu čipkastu haljinicu za plažu ispod koje je imala minijaturni bikini kojim je istaknula svoje atribute, zabavljala slavne face.

IZGLEDALA JE SJAJNO

Uplitanje Anne Wintour se isplatilo: Lauren Sanchez uživala na svojoj prvoj Met Gali, ali bez Bezosa

Pogledaj galeriju

Jedini koji se, kao i obično, cijelo vrijeme pokušao sakriti, svjestan da će paparazzi sigurno raditi ono što najbolje znaju, bio je Leonardo DiCaprio koji je šiltericu nabio nisko na čelo i spustio šilt da mu prikriva lice, trudeći se sjediti što dalje od svoje atraktivne i mlađahne djevojke, manekenke Vittorije Ceretti.

S druge strane, Katy Perry i Orlando Bloom bili su kao i obično opušteni, a Bloom je čak, na radost brojnih obožavateljica, otkrio i svoje trbušnjake.