novi look

Svi su gledali samo nju: Kendall Jenner 'kopira' Kim Kardashian

22.09.2024 u 11:51

Bionic
Reading

Kendall Jenner odnedavno je osvanula kao plavuša, a sada je prvi put prošetala svoj novi look crvenim tepihom. Obitelj Kardashian-Jenner uistinu voli modne eksperimente, a čini se da se Kendall ugledala na starije sestre

Nakon ludog ljeta, jesen često gledamo kao vrijeme u kojem se trebamo uozbiljiti. Rujan kao novi početak sjajno je vrijeme za donošenje životnih odluka, a za kompletnu promjenu imidža odlučila se i popularna manekenka Kendall Jenner.

Iako je popularnost stekla kao brineta, Kendall Jenner odnedavno je plavuša. I to prekrasna plavuša!

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kendall Jenner prošetala novi imidž

Nakon što je nedavno na društvenim mrežama otkrila svoju novu boju kose, Kendall se pojavila u Milanu na reviji Bottega Veneta za proljeće 2025. te predstavila svoj novi look koji je na Instagramu osvojio brojne komplimente.

Izgledala je fantastično u smeđoj haljini s visokim ovratnikom, a nabrana tkanina i zlatni prsten na jednom boku s čvorom naglasili su vitku liniju manekenke koja je spremna na nove izazove.

Kopira li sestre Kim i Kourtney?

Iako često ne slijedi estetiku koju njeguju njezine sestre te je češće možemo vidjeti u urbanim izdanjima u kojima dominiraju široke traperice i cool tenisice, Kendall se sada ugledala na svoje sestre. U prošlosti su i Kim i Kourtney imale plavu kosu, a sada je mlađa sestra pokazala da itekako slijedi njihove stope.

Jedan od najpoznatijih plavokosih lookova popularne Kim upravo je s ovogodišnje Met Gale kada je nosila haljinu u kojoj se teškom mukom borila za dah.

met gala

Pogledajte spektakularne haljine s najglamuroznije modne zabave u godini

Pogledaj galeriju