Nitko ovo ne želi

Svi su ludi za Netflixovom serijom, a evo zašto ima neočekivan kraj

04.10.2024 u 10:45

Bionic
Reading

Stiglo je vrijeme odlaske u kafiće i restorane, parkove i plaže radije mijenjamo kaučima i zaraznim serijama i filmovima. Na Netflixu je već nekoliko dana, pravi je jesenski hit, a kreatorica serije natuknula je da se već i razgovara o novoj sezoni

U moru novih serija teško se istaknuti, no ova serija je to uspjela! Romantična serija 'Nitko ovo ne želi' (Nobody Wants This) već je danima najgledaniji sadržaj na Netflixu, a povratak Adama Brodyja zbilja se dogodio sa stilom. U seriji se pojavio kao pobožni rabin, ali i kao rabin koji je zaljubljen u voditeljicu podcasta o seksu s kojom dijeli nespojive stilove života.

U sivim kišnim danima svi smo u potrazi za sadržajem koji će nas zabaviti, ali i raznježiti, a ova serija je upravo to. I to odrađeno na vrlo kvalitetan način koji je zaradio brojne pohvale kritičara!

Izvor: Profimedia / Autor: Liudmyla Chuhunova / Alamy / Alamy / Wavebreak / Petr Štěpánek / Panthermedia / Dzinnik Darius / Panthermedia / Robert Przybysz / Panthermedia / Natalie Hanin / Panthermedia / Profimedia

U deset epizoda dolazi do spajanja tih naizgled nespojivih životnih stilova, a u posljednjim trenutcima sezone Joanne govori Noi da još nije spremna posvetiti se obraćenju na judaizam, o čemu se ne može pregovarati za Nou, koji je posvetio svoj život vjeri i upravo mu je ponuđeno unapređenje da postane glavni rabin u svojoj sinagogi.

Iako Noah ipak shvati da još želi raditi na njihovom odnosu, što otvara pitanje je li ipak odlučio zanemariti svoj poziv, ali i pitanje trebamo li žrtvovati sebe za ljubav.

Stiže li druga sezona?

Na putu njihovom sretnom odnosu, osim različitih uvjerenja, stoje i Noahova majka i ostali likovi koji ne vjeruju da postoji budućnost njihovog odnosa... A koja je budućnost njihovog odnosa možda nam kaže i druga sezona serije o kojoj su već počeli pregovori.

'Priča u prvoj sezoni odvija se jako sporo. Dakle, mislim da bih, ako bi postojala druga sezona, samo nastavila tamo gdje smo stali i nastavila ići polako, jer ne želim da idemo predaleko ispred sebe', rekla je Erin Foster, kreatorica serije.

Čitava serija je nadahnuta njezinom ljubavnom pričom, točnije trenutkom usred prelaska na judaizam nakon što je upoznala svog sadašnjeg supruga Simona Tikhmana.

Adam Brody i Kristen Bell u 'Nobody Wants This' Izvor: Profimedia / Autor: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia