NOVA POPULARNOST

Ovaj Nikeov model tenisica ponovo je 'in', a sve zahvaljujući Netflixovoj hit seriji

03.10.2024 u 14:10

Bionic
Reading

Otkako je muškom modom počeo dominirati prije desetak godina, tenisice Killshot brenda Nike sada se ponovno nalaze u glavnom fokusu

Killshot 2 je relativno pristupačan i ultra svestran model tenisica, kojeg danas prisvajaju slavni dečki - kako na malim ekranima tako i izvan njih.

Najnovija evolucija ovog Nikeovog modela zaživjela je kao dio kostimografije u ljetnom kino hitu 'Challengers'. U njemu su poslužile kao model tenisica za likove tenisača u ljubavnom trokutu koje su utjelovili glumci Patrick Zweig i Josh O'Connor.

Izvan ekrana, pjevač Shawn Mendes, pokazao je posebnu naklonost prema jednostavnosti modela Killshot 2, a novu popularnost danas mogu zahvaliti Adamu Brodyju.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / Promo

Ovaj američki glumac, koji se proslavio ulogom u tinejdžerskoj seriji 'The O.C.', ponovno se nalazi u glavnom fokusu zahvaljujući Netflixovoj seriji 'Nobody Wants This'.

Nova popularnost tenisica Killshot 2

Novi Netflixov adut prati nevjerojatnu ljubavnu priču između Joanne (Kristen Bell), žene koja otkriva sve o svom burnom ljubavnom životu u sklopu podcasta 'Nobody Wants This', koji vodi sa sestrom (glumi je Justine Lupe), i simpatičnog Noaha (Adam Brody), progresivnog rabina koji je upravo izašao iz dugotrajne veze.

U ovoj hit seriji, koja je svoju premijeru imala 26. rujna na Netflixu, lik Adama Brodyja redovito nosi tenisice Killshot 2, što je rezultirao novim zanimanjem za ovaj Nikeov model.

Ako utjecaj slavnih zvijezda nije dovoljan da vas uvjeri u zavodljivost ovog modela, Nike je nedavno izbacio nove iteracije.

Adam Brody i Kristen Bell u 'Nobody Wants This' Izvor: Profimedia / Autor: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia