STREET STYLE FAVORIT

Na police Zare stigao je jedan od najpoželjnijih modela tenisica

02.10.2024 u 10:36

Bionic
Reading

Nije nikakva novost da popularni high street brendovi inspiraciju za nove kolekcije redovito pronalaze u dizajnerskim, a španjolska Zara u tome se pokazala najuspješnijom

U kolekciji svog mlađeg brenda Miu Miu za ovogodišnju sezonu proljeće/ljeto, Miuccia Prada prezentirala je vlastitu verziju New Balanceovog modela 530 koji osvaja retro izgledom, koliko i laskavom siluetom.

Nazvan 530 SL, dolazi u bež i smeđim tonovima, prilagođavajući se cjelokupnoj paleti boja kakvu je Prada koristila u spomenutoj kolekciji.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / Promo

Samim time savršeno se uklapaju u predstavljene komade poput pripijenih kardigana, plitkih suknji i minijaturnih dioptrijskih naočala kakvih ne manjka ni u aktualnoj kolekciji brenda.

New Balance x Miu Miu Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Otkako su puštene u prodaju, ove tenisice retro izgleda očekivano su privukle pozornost fashionistica diljem svijeta postavši jednim od najpoželjnijih modela na street style sceni.

Njihove smeđe varijante danas su u potpunosti rasprodane, no Zara je doskočila tom 'problemu' ponudivši vlastitu verziju ovih hit tenisica - u smeđoj i šumski zelenoj boji brušene kože.

Zarine kožne tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

U odnosu na originalni model, Zarin prijedlog puno je suptilniji pa umjesto šarenih vezica krase ga standardne u neutralnoj boji, dok na jeziku tenisica nije istaknuta etiketa brenda.

Model 530 SL iz suradnje brenda Miu Miu i New Balance također je moguće nabaviti u crnoj i prljavo bijeloj verziji, a cijena mu iznosi 890 eura, što je itekako više od 40 eura koliko iznosi Zarin.