hoće li prihvatiti?

Tamara Vučić poslala pismo Sanji Musić Milanović, uputila joj zanimljiv poziv

28.11.2022 u 11:38

Bionic
Reading

Ministarstvo vanjskih poslova Republike Srbije u ime Tamare Vučić, supruge srpskog predsjednika, uputilo je hitno pismo veleposlanstvu Srbije u Zagrebu, s ciljem da se što prije proslijedi poziv prvoj dami Hrvatske

Kako donosi Nova.rs imali su uvid u dokument u kojem se navodi da poziv Sanji Musić Milanović, supruzi našeg predsjednika Zorana Milanovića treba uputiti što prije, a shodno protokolu, treba obavijestiti i MIP Hrvatske. Riječ je o pozivu za modnu reviju 'Jovanka u boji'.

U pismu Tamara Vučić navodi da je revija 'Jovanka u boji' posvećena zajedničkoj povijesti' naših država i naroda'. 'Iza Jovanke Broz ostali su neiskorišteni najfiniji materijali, koje sada, devet godina nakon njene smrti, dizajneri iz Srbije, kao i iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i Slovenije, pretaču u suvremene kreacije', stoji ondje.

Tamari Vučić, također se navodi, bit će izuzetna čast ako bi naša prva dama došla na reviju koja će se održati 29. studenog u Palači Srbija. 'S nadom da ćete mi pružiti zadovljstvo da vas ugostim u Beogradu, primite izraze mog posebnog uvažavanja', zaključuje se u pismu.

  • +4
Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović Izvor: EPA / Autor: ANTONIO BAT