tragedija u engleskoj

Taylor Swift u šoku nakon stravične tragedije: 'Ne znam što reći obiteljima'

31.07.2024 u 09:00

Bionic
Reading

Troje djece ubijeno je u ponedjeljak, a deset je osoba ranjeno, među kojima devetero djece, u plesnoj školi na sjeverozapadu Engleske

Do napada je došlo nešto prije podneva u gradiću Southportu, dvadesetak kilometara sjeverno od Liverpoola, na događaju s temom Taylor Swift u plesnoj školi kada je 17-godišnji ubojica, naoružan nožem, ušao u zgradu i počeo napadati djecu koja su se nalazila ondje.

Slavnu pjevačicu ova tragedija očekivano je potresla te se u vidnom šoku oglasila na Instagramu kako bi izrazila sućut obiteljima stradalih.

'Gubitak nevinih života te užasna trauma nanesena svima koji su bili ondje, obiteljima i onima koji su prvi reagirali... Ovo su bila samo mala djeca na tečaju plesa', započela je Swift i dodala:

'Niti ne znam kako prenijeti sućut tim obiteljima.'

  • +2
Napad nožem u britanskom gradu Southportu Izvor: EPA / Autor: ADAM VAUGHAN

Oglasili se i kralj Charles i kraljica Camilla

Dvoje djece umrlo je u ponedjeljak, a sljedećeg dana policija je rekla da je ozljedama podleglo i treće dijete.

Duboko potreseni nakon incidenta bili su i kralj Charles i kraljica Camilla te su također poslali poruku obiteljima stradalih.

'Moja supruga i ja bili smo duboko šokirani kada smo čuli za krajnje užasan incident u Southportu. Šaljemo našu najiskreniju sućut, molitve i najdublje suosjećanje obiteljima i voljenima onih koji su tako tragično izgubili živote te svima onima koji su pogođeni ovim doista užasnim napadom.'

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević