MANDY I SELENA

Težak život: Majka mlade milijarderke postala je mama sa samo 16 godina

06.10.2024 u 10:38

Bionic
Reading

Selenu Gomez (32), megauspješnu glazbenicu, glumicu i poduzetnicu, njezina majka Mandy Teefey, rodila je u dobi od samo 16 godina, a sad je progovorila o njihovom životnom putu koji nije bio lak

Mama Selene Gomez, Mandy Teefey, iskreno je progovorila o svom životu nakon što je dobila kćer sa samo 16 godina.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

'Bilo je to gotovo kao da smo odrasle zajedno. Šalimo se da ćemo morati biti jednog dana u domu za umirovljenike u isto vrijeme jer između nas je samo 16 godina razlike. Također, imate dodatni pritisak jer je vaše dijete pod svjetlima reflektora, te ujedno pokušavaju rasti i biti ono što jesu kao i drugi, a to ne mogu učiniti bez da ih se kritizira u javnosti', rekla je Selenina majka Mandy za Glamour.

  • +7
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Dodala je i da nije imala pojma što očekivati kad je rodila Selenu te je dodala da je imati takvu kćer pravi blagoslov.

Kako je svojedobno rekla Selena, majka Mandy se zbog nje odrekla svega i radila po tri posla odjednom da bi joj mogla osigurati dostojan život.

Teško odrastanje

Mandy se nakon pet godina razvela od tadašnjeg supruga, Seleninog oca Ricarda Joela Gomeza, i nastavila odgajati je kao samohrana majka, cijelo to vrijeme pokušavajući uspjeti i kao glumica.

Sa samo 10 godina Selena je imala glumački debi s Demi Lovato u 'Barney & Friends', a slavu je stekla pet godina kasnije glavnom ulogom u omiljenoj Disneyjevoj seriji 'Wizards of Waverly Place', za koju je zaradila oko tri milijuna dolara.

'Sjećam se da su mi uvijek govorili da ima ljudi koji imaju manje od nas. A mi uistinu nismo imali puno. No to se nekako nije osjetilo jer je mama uvijek radila 100 stvari da bi me usrećila', rekla je jednom prigodom Selena.

Gomez je započela je svoju karijeru u svijetu zabave još kao djevojčica u Disneyjevom hitu 'Wizards of Waverly Place'. Holivudska zvijezda, koja je svojim beauty brendom 'Rare' nedavno dosegla status milijarderke, osim glazbene popularnosti, nastavlja uspješan put na filmu i televiziji te je za svoju ulogu u hit seriji 'Samo ubojstva u zgradi' dobila samo bezbroj pohvala.

Prisjetila se i kako je oduvijek nastojala da Selena ima normalno odrastanje.

'Izlazila je iz prikolice na setu snimanja, a netko joj je već držao kišobran, donosili su joj hranu i trčali oko nje, a ja sam rekla: 'Pa ona može sama držati svoj kišobran'. Mora naučiti sama natankati benzin u svom autu. I prije svega mora biti osoba', rekla je Mandy.