tia jurčić

Zavodljiva djevojka Marija Mamića: Ispod čipke ne nosi ništa

20.06.2017 u 06:46

Bionic
Reading

Pokćerka Ljube Jurčića i djevojka Marija Mamića, sina Zdravka Mamića, svom je izgledu oduvijek posvećivala puno pažnje. Uvijek njegovana i dotjerana, Tia Jurčić i dalje pazi kako izgleda, a u tome joj pomaže i profesionalna vizažistica, ujedno i prijateljica, kojoj se Tia rado prepusti u ruke

Otkako je otkriveno da je pokćerka Ljube Jurčića, nakon razvoda od košarkaša Chrisa Warrena s kojim ima sina Domenicka, u vezi sa sinom Zdravka Mamića, Marijom Mamićem, Tia Jurčić obrisala je svoje profile na društvenim mrežama, na kojima je rado objavljivala svoje fotografije.

Spraytan / make up / hair... @belamakeuplada @tinalicious2 😍

Objavu dijeli Bela Make Up (@belamakeuplada)

Latina 😍😍 @tinalicious2 @laritastudio @belamakeuplada

Objavu dijeli Bela Make Up (@belamakeuplada)

Iz javnosti se u potpunosti povukla, a o vezi s Mariom Mamićem, koji se rastao od Monike Kravić i s kojom ima dvojicu sinova, ne želi pričati. Ipak, povremeno se fotografije lijepe Tije mogu vidjeti na profilu vizažistice koja se naziva Bela Make Up, koja inače radi u studiju Larita, u vlasništvu Ive Jerković.

Tako je na svom profilu objavila čak tri Tijine fotografije sa savršeno nanesenim make-upom. No ono što upada u oči zasigurno je prozirni čipkasti top, ispod kojeg, što je vidljivo, Tia Jurčić ne nosi apsolutno ništa.

Spraytan & make up on beautiful Tia 💕

Objavu dijeli Bela Make Up (@belamakeuplada)