sve zanima

Tko će profitirati od razvoda - Ben Affleck ili Jennifer Lopez?

21.08.2024 u 10:15

Bionic
Reading

Ben Affleck i Jennifer Lopez nisu imali predbračni ugovor, što ostavlja u braku stečenu imovinu kao zajedničku. Čak i nakon donošenja odluke o rastavi, par je u dobrim odnosima, no podjela imovine ipak je posao koji izaziva neugodnosti

Brak Bena Afflecka i Jennifer Lopez je gotov! Odlučili su tako popularni supružnici još u proljeće, a sada je na redu i papirologija. Popularna je glazbenica svoje papire za rastavu braka već predala, Affleckov dolazak na sud još se čeka, a na sudu su i velike odluke podjele imovine.

Kao i pri svakoj rastavi, imovina para mora se podijeliti, a pitanje je hoće li profitirati glumac ili glazbenica.

Jennifer Lopez spremna na osvetu

Kako su kružile glasine proteklih tjedana, Jennifer Lopez se pripremala za neuredan razvod i čak je namjeravala zatražiti dio novca koji je Affleck zaradio tijekom njihovog dvogodišnjeg braka.

'Ona nije ta koja je odustala od njihovog braka i osjeća se ozbiljno opečeno i željna je krvi', rekao je jedan od izvora dodavši da je Lopez željna osvete.

Tijekom posljednjih tjedana Lopez i Affleck navodno su pokušavali dogovoriti nagodbu već mjesecima, a navodno je povremeno i eskaliralo. Glazbenica je navodno povremeno bila i oštrija, a tijekom pregovora je iznijela i mišljenje da je Affleck oteo njezino bogatstvo te je zahtijevala punu inventuru onoga što je ona potrošila u odnosu na ono što je on potrošio i želi natrag sav novac koji je 'uložila' u brak.

SRETAN I NASMIJAN

Uoči godišnjice braka: Affleck snimljen po prvi puta nakon susreta s Jennifer Lopez

Pogledaj galeriju

Lopez i Affleck nisu imali predbračni ugovor

Njihova se ukupna neto vrijednost procjenjuje na 640 milijuna dolara, a kako donose strani mediji, nisu imali predbračni ugovor, što znači da se novac zarađen tijekom braka smatra zajedničkim vlasništvom para.

Osim novca koji su zaradili od filmskih i glazbenih projekata, ali i od Lopezine robne marke alkoholnih pića 'Delola Spritz', par je zajedno uložio i u veliku vilu na Beverly Hillsu čija se vrijednost procjenjuje na 68 milijuna dolara.

Kuću s 12 spavaćih soba i 24 kupaonica već su stavili na prodaju, a državni porezni zakon mogao bi igrati ulogu u povećanju cijene, jer Kalifornija oporezuje kuće prodane za minimalno 10 milijuna dolara s 5,5 posto.

kroz godine

Ben Affleck slavi 52. rođendan: Pogledajte kako se mijenjao holivudski zavodnik

Pogledaj galeriju