šarmantni sportaš

Tko je Travis Kelce? Reality zvijezda i junak američkog nogometa za nas je 'dečko Taylor Swift'

05.10.2023 u 06:03

Bionic
Reading

Travis Kelce igrač je NFL-a sa značajnim postignućima, no najveću slavu u medijima postigao je tek prije nekoliko dana, kada je 'ušetao' u ljubavni odnos s pjevačicom Taylor Swift. Iako se ne zna koliko je ozbiljna veza između ove dvije zvijezde, vrijeme je da upoznamo novog odabranika popularne pjevačice

Iako ga mnogi danas znaju kao novu ljubav pjevačice Taylor Swift, Travis Kelce ipak je puno više od toga. On je zvijezda Kansas City Chiefsa, velikog kluba američkog nogometa koji je osvojio dva Super Bowla, a mnogi ga smatraju i jednim od najboljih igrača američkog nogometa svih vremena.

Iako je u sportu od malih nogu, ovaj 33-godišnji sportaš oduvijek je volio i šoubiznis.

Godine 2016. postojala je serija 'Catching Kelce', u kojoj je NFL igrač bio glavna zvijezda. U njoj je tada 27-godišnji sportaš imao misiju pronaći pravu ljubav, a spojili su ga s pedeset žena iz pedeset država koje su se natjecale za njegovu naklonost. Nakon serijala povezivali su ga s atraktivnom Mayom Benberry, no hodali su samo nekoliko mjeseci nakon završetka showa prije nego što su se razišli.

Kasnije se osvrnuo na vrijeme koje je proveo u seriji i priznao da je to učinio uglavnom iz financijskih razloga.

Nakon te kratke veze, Kelcea su 2017. romantično povezali sa sportskom voditeljicom Kaylom Nicole. Par je prekinuo u kolovozu 2020., a kasnije su obnovili svoju romansu i trajala je do svibnja prošle godine.

Osim sportskog života i uloge zavodnika, markantni Amerikanac nerijetko pokazuje koliko mu je bitna obitelj. Njegov brat Jason jednako je poznata sportska zvijezda i igra za nogometni tim Philadelphia Eagles, a zanimljivo je istaknuti da su se braća suočila u Super Bowlu 2023.

Koliko mu znači brat Jason, otkrio je u jednom od intervjua rekavši da broj 87 nosi upravo u čast godine rođenja svoje braće, 1987.: 'Ti si jedini razlog zbog kojeg ionako nosim 87. Nikad ti to nisam rekao, čovječe. Ti si započeo nasljeđe', rekao je jednom prilikom, a kasnije je objasnio: 'Ako postoji naslijeđe Kelcea, dva brata koja su stigla do NFL-a, sve je počelo 1987., jer ovaj veliki momak rođen je 1987.'

Braća trenutno vode podcast 'New Heights', a upravo je jedna od epizoda možda zaslužna za njegovu ljubavnu vezu s Taylor Swift. Naime sportaš je otkrio da je swiftie te da bi volio upoznati pjevačicu, s kojom je sada u fazi upoznavanja te prvih romantičnih izlazaka.

Ona je prije nekoliko dana došla na utakmicu podržati svoju novu simpatiju, a tada je upoznala i njegovu obitelj, s kojom je navijala na tribinama. U podcastu je Kelce otkrio da je Swift oduševila njegove poznanike, ali i njega.

Taylor Swift na NFL utakmici Izvor: Profimedia / Autor: David Eulitt / Getty images / Profimedia