ZGODNA AMERIKANKA

Tko je zapravo Meghan Markle, ljepotica koja je osvojila princa Harryja

08.09.2017 u 07:06

Bionic
Reading

Meghan Markle slavna je glumica koju je javnost do sada imala prilike gledati u nekoliko televizijskih projekata, od kojih se možda najviše ističe hit serija 'Suits', no ova ljepotica od sada je poznata i po tome što je zaludjela britanskog princa Harryja, inače velikog šarmera i zavodnika. Evo nekoliko novih činjenica koje do sada nismo znali o njoj

Preko trnja do zvijezda ili, u njezinu slučaju, kraljevstva, tako bi se najlakše mogao opisati životni put 36-godišnje Meghan Markle, talentirane glumice koja posljednjih nekoliko godina radi i živi u Torontu u Kanadi.

Prije nekoliko dana za poznati časopis Vanity Fair prvi put progovorila je o svojoj ljubavnoj vezi s britanskim prijestolonasljednikom, princem Harryjem i tada otkrila neke do sada nepoznate detalje o sebi.

1. Bliska je prijateljica sa Serenom Williams

Iako se uglavnom kreće u glumačkim krugovima, njezina dosta bliska prijateljica je sportašica, i to svjetski poznata tenisačica Serena Williams. Upoznale su se prije sedam godina na Super Bowlu i od tada gradile prijateljski odnos na koji su danas jako ponosne. Oko svih velikih životnih problemima i uspjeha se konzultiraju te je upravo Serena dala savjet mladoj glumici da javnosti prizna svoju vezu s princem. 'Moraš biti svoja, Meghan, ne možeš se skrivati', poručila joj je tada talentirana tenisačica. 

2. Dijeli isti ukus za modu s mogućom budućom šogoricom Kate Middleton

Tijekom svog velikog intervjua, u kojem je otkrila višemjesečnu romansu s princem, Meghan je imala haljinu poznatog kanadskog dizajnera Erdema, čije kreacije između ostalog obožava vojvotkinja Kate Middleton. Lijepa brineta kazala je tada da je već godinama vjerna njegovom radu i da ga iznimno cijeni.

3. Princa je upoznala preko prijatelja

Iako su mediji jako dugo nagađali kada je službeno započela njezina ljubavna veza s Harryjem, tek je sada otkriveno kako je sve krenulo. Megan je kazala da su se upoznali u lipnju prošle godine u Londonu i to preko zajedničkih prijatelja na opuštenom druženju.

A post shared by Daily Mail (@dailymail) on

4. Titula njezina dečka nije ju promijenila

Iako njezin dragi potječe iz obitelji plave krvi, simpatična Meghan još uvijek stoji čvrsto na zemlji i nije se promijenila. 'U tajnosti smo hodali prvih šest mjeseci prije nego je to postala vijest i ja sam cijelo to vrijeme radila, a jedina stvar koja se promijenila je percepcija ljudi. Ništa se drugo nije promijenilo, ja sam i dalje osoba kakva sam oduvijek bila i to se neće promijeniti. Nikad se ne mijenjam, pa čak ni zbog ljubavi', samouvjereno je govorila glumica, a hoće li tako ostati, treba tek vidjeti.

5. Kupuje odjeću poznatih high street brendova

Mnogi već dugo hvale njezin istančan modni ukus, a otkada je u centru medijske pažnje, pogotovo se prati što je i kada odjenula. Poznato je da je donedavno ova svestrana crnka vodila i lifestyle blog, u kojem je s mnoštvom dijelila svoje modne odabire, ali i savjete o ljepoti. Kao posebnu anegdotu o svojim outfitima navela je primjer audicije za seriju 'Suits', za koju je odjenula traperice i top. No na putu prema audiciji zabrinula se da njezina kombinacija nije dovoljno ozbiljna, pa je skrenula u obližnju H&M-ovu trgovinu i kupila haljinu za samo 200 kuna. Očigledno je njezin odabir bio odličan jer je oduševila žiri i dobila ulogu koja ju je proslavila.

  • +16
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

6. Radila je kao hostesa u restoranima

Koliko svijet Hollywooda zna biti okrutan, naučila je na vlastitoj koži. Iako je zbog oca koji je radio kao ravnatelj rasvjete mnogo vremena provodila na setovima raznih filmova, Meghan je radila u restoranima kao hostesa i tako punila svoj novčanik. 'Moj otac prvi je koji zna koliko je glumcima teško dobiti ulogu, zato su roditelji zaista jako ponosni na moj uspjeh u seriji', rekla je ponosno te pokazala da se ne srami svojih početaka.

7. Tijekom studija radila je kratko i u Argentini

Tijekom studiranja na prestižnom fakultetu Northwestern, jedan semestar provela je u Argentini te je radila u američkoj ambasadi. U to vrijeme odlučila je svoje glumačke planove staviti na stranu i posvetiti se međunarodnim odnosima. 'Bila sam u potpuno drugačijem svijetu i onda sam odjednom uskočila u ovaj u kojem sam danas', ispričala je.

8. Ne srami se svojih pjegica

Meghan je priznala kako su prilikom mnogih snimanja njezine pjegice na nosu korigirali šminkom ili pak Photoshopom. Dodala je i da ih jako voli, a to i ne čudi jer je njezin odabranik poznat po tome da ima istaknute pjegice na licu.

  • +4
Meghan Markle u kožnim hlačama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

9. Roditelji su joj rastavljeni

Njezini roditelji su rastavljeni, ali obitelj je i dalje ostala bliska i na okupu. 'Moji roditelji rastali su se kada sam imala dvije godine, ali nikada ih nisam vidjela da se svađaju. Svejedno smo skupa provodili godišnje odmore i nedjeljom zajedno objedovali ili gledali televiziju', kazala je prije nekoliko dana.

10. Trenutno proživljava bajku

Sada, kada je napokon potvrdila da je jako zaljubljena u princa Harryja, od ove veze javnost očekuje vrlo velike stvari, kao što su službene zaruke, predstavljanje buduće mlade u kraljevskim krugovima, a onda i odluka hoće li zasnovati obitelj unutar monarhije ili pak daleko od nje. Iako se tome vjerojatno nije nadala i na njoj je sada ogroman medijski pritisak, vjerujemo da Meghan istodobno proživljava pravu malu bajku. Obična djevojka iz susjedstva uspjela je zavesti princa koji do sada nije bio ovako zaljubljen.