connor Cruise

Tom Cruise uvijek može računati na podršku sina s kojim dijeli iste stavove

10.05.2024 u 07:59

Bionic
Reading

Holivudski glumac Tom Cruise poznat je kao jedan od najglasnijih zagovaratelja scijentologije u koju je svojevremeno pokušao uvući Nicole Kidman, Katie Holmes te obitelj Beckham. Ipak, zajednici su se pridružila njegova djeca Connor i Isabella

Isabella i Connor Cruise posvojena su djeca Nicole Kidman i Toma Cruisea koji su se nakon rastave usuglasili za zajedništvo skrbištvo nad tad maloljetnom djecom. Unatoč odluci o zajedničkom skrbništvu, Connor i Bella na kraju su odlučili živjeti sa svojim ocem i ostati članovi scijentologije.

Tom su odlukom zatomili odnose s Kidman, o čemu je ona nekoliko puta progovorila priznavši da je gubitak i dalje boli.

'Njihov je izbor bio da postanu scijentolozi, a naš je posao, kao roditelja, da im uvijek pružimo bezuvjetnu ljubav', rekla je za Who.com.au.

I dok Isabella prati rad majke na Instagramu, Connor ni ne prati osobni Instagram profil popularne glumice te se od nje toliko odvojio da je čak nije ni pozvao na vlastito vjenčanje. Scijentološka crkva čiji su sljedbenici po uzoru na oca ne prihvaća one koji se ne slažu s njihovim postulatima te se time Nicole smatra nepoželjnim društvom, prenose strani mediji.

Iako nije u odnosu s majkom, Connor je veliki obožavatelj svog oca te mu u radu pruža veliku podršku. Prošle ga je godine podržao na druženju u službi promocije najnovijeg filma iz franšize 'Nemoguća misija' te time pokazao blizak obiteljski odnos.

Connor se često viđa sa svojim ocem, podržavajući ga na promotivnim turnejama diljem svijeta, no za sebe je odabrao život daleko od medija. Skrasio se u kući unutar scijentološke zajednice u Clearwateru na Floridi, a život ispunjava ribolovom, posebice dubokomorskim ribolovom, i čestim roštiljanjem.

ODUŠEVIO SVE

Ovako dobro raspoloženog Toma Cruisea još nismo imali prilike vidjeti

Pogledaj galeriju

Za razliku od odnosa s Isabellom i Connorom s kojima dijeli iste interese, Tom Cruise uopće se ne trudi oko kćeri Suri koju je dobio u braku s Katie Holmes.

18-godišnju Suri može se često vidjeti u druženjima s majkom Katie, no s ocem nema kontakt otkako je Katie odbila živjeti život prema pravilima scijentologije.

KATEINA KOPIJA

Sudeći po najnovijim fotkama, Suri Cruise mamina je slika i prilika

Pogledaj galeriju