tužno sjećanje

Tradicija ostaje: Anja Šovagović raznježila fotografijom s prelijepom Lanom Radeljak

16.08.2024 u 10:19

Bionic
Reading

Od smrti glumačke legende, Ene Begović prošle su 24 godine, a i na ovogodišnji datum njezinog odlaska, kolegica i prijateljica Anja Šovagović Despot posvetila joj je dirljivu objavu

Anja Šovagović Despot na Instagramu se pohvalila fotografijom na kojoj pozira s Lanom Radeljak, kćeri neprežaljene glumačke dive Ene Begović i poduzetnika Josipa Radeljaka. I ove godine dvije dame su se srele u Supetru na Braču gdje Lana ima obiteljsku vikendicu.

Emotcijama nabijena posveta

'Jur ni jedna na svit vila lipotom se već ne slavi, jer je hvale sve skupila vila k’a mi sarce travi, ni’ će biti, nije bila, njoj takmena k’a se pravi. Na veliku Gospu u srcu s Enom i vilom njezinom', napisala je glumica uz dvije fotografije.

Anja i Lana su pozirale zagrljene i nasmiješene, a obje su bile elegantno odjevene. Ni ovog puta nisu izostale primjedbe kako Lana sliči na svoju predivnu mamu. 24-godišnjakinja do sada nikad nije dala ni jednu izjavu niti intervju za medije, no uvijek se s velikim zanimanjem piše o njezinu životu i roditeljima.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Ponato je da je prošle godine dobila unaprjeđenje na poslu čime se pohvalila na društvenoj mreži LinkedIn. Započela je 'novu poslovnu poziciju kao viši asistent u tvrtki Mazars u Hrvatskoj', napisala je tada. Studirala je u Milanu na Sveučilištu Bocconi te da je odabrala smjer ekonomiju i menadžment.

Prisjetimo se, imala je svega 45 dana kada je njezina majka poginula u automobilskoj nesreći na otoku Braču 15. kolovoza 2000. godine.

pulski filmski festival

Crveni tepih: Anja Šovagović Despot i Barbara Nola blistale u mladenačkim izdanjima

Pogledaj galeriju